Hotellarvingen Paris Hilton stiller alltid sommerbrun på fest. Men du må ikke ha kontoen full for å sette farge på julebordet. <br />
<i>Illustrasjonsfoto: Scott Wintrow/Getty Images</i>
Hotellarvingen Paris Hilton stiller alltid sommerbrun på fest. Men du må ikke ha kontoen full for å sette farge på julebordet.
Illustrasjonsfoto: Scott Wintrow/Getty ImagesVis mer

Sett farge på julebordet

Du trenger ikke å være millardær for å slippe å vise frem en skummetmelkfarget utringning på julebordet. Slik blir du brun - på budsjett XS til XXL.

Budsjett str XS:

Legg deg ned og tenk på juleribben
Kanskje ikke den aller mest helsosamme måten å bli brun på, men et par ganger ti minutter i solarium gir deg både farge og litt varme i kalde desember. Og det er ingen grunn til å dukke opp orange som en appelsin, ti minutter kan være nok til å få vekk den gjennomsiktige vinterhudfargen.

Pris: Fra cirka 20 kroner for et besøk i solstudio.

Budsjett str S:

Spray selv
Etter en deprimerende start på 2005-sommeren testet vi selvbruningssprayene du kan bruke hjemme. Men selv om vi testet dem på bleke juli-legger, er det ingen hindring for at du skal kunne bruke dem i desember...

Pris: Cirka 80 til 650 kroner - men en flaske selvbruningsspray varer helt til påske. Minst!

Trykk her for å se hvem som gikk av med seieren.

Budsjett str M:

La noen andre gjøre jobben for deg
Selv om du følger bruksanvisningen til punkt og prikke, kan det være litt plundrete å få et helt perfekt resultat. Heldigvis finnes det profesjonelle, og du kan bli "spraylakkert" i en hudpleiesalong. Brunfargen er fin og jevn, og holder i et par dager.

Pris: Cirka tre hundre kroner, for et par dagers frisk glød.

Les mer: Deilig brun til noen få hundrelapper

Budsjett L:

Ryk og reis
Hopp på ett fly. Det trenger ikke å koste allverden. En langhelg, eller en uke, på et solrikt sted. Vil du spytte i et par tusenlapper fremfor et par hundrelapper, og har noen feriedager igjen, sikrer du brunfargen på Kanariøyene eller andre rimelige chartermål, og så får du litt sol og varme med på kjøpet.

Pris:Du får en pakketur for et par-tre tusen kroner, fly er enda billigere.

Glisebillig ferie; ta fly til varme strøk fra 900 kroner
Trykk her for å komme til DinSide Reises restplass-søk

Budsjett XXL:

Tropeferie med innlagt besøk på SPA
Har du lyst, og ikke minst råd, er det lov å spandere på seg noe litt mer fasjonabelt enn et uspesifisert 1-stjerneshotell og en 8-timers flyreise uten mat og drikke. Om du tar privatfly, eller booker inn på første klasse, spiller ingen rolle - og du har et hav av fantastiske steder å velge mellom. Slår du til med et spahotell i varme strøk, kan du stille ekstra dukkfrisk til sosialt samvær med vinterbleke kolleger over juleribbe eller lutefisk.

Pris: Fra et latterlig høyt, femsifret, nummer og oppover...

Trykk her for å lese mer om luksusferier på DinSide Reise
Les mer om SPA på DinSide Reise.

Illustrasjonsfoto: Scott Wintrow/Getty Images/AllOverPress