Send mannen til himmelen

Dersom du ikke har noen planer for kvelden, hva med å skjemme bort mannen din litt og gi ham en himmelsk og uforglemmelig opplevelse?!

Det første du trenger en litt ledig tid: Skru av mobiltelefon, PC og TV og send barna til barnevakten. Sett på behagelig musikk og gi ham en god middag. Her kan du late som ingenting og fortelle ham at du setter pris på en kveld der dere er sammen bare dere to - velvitende om at den himmelske desserten er like rundt hjørnet!

Gi ham en eksotisk dessert, som jordbær dryppet i varm sjokolade. Vaniljesaus og sjokoladepudding funker også, og her kan du som oppvarming servere den kalde vaniljesausen andre steder også…

Etter desserten drar du ham med deg inn i dusjen. Og det er nå det hele begynner.

Slik blir du en superelsker

Heftige kyss og massasje
Start med noen heftige kyss og vask ham godt. Etter du har tørket ham, ber du ham legge seg på magen på sengen. For nå begynner massasjen.

Med oppvarmet massasjeolje, beveger du fingertuppene sakte og kiler ryggen hans. Etter hvert kan du begynne å ta litt hardere i og gi en ordentlig massasje, fremdeles bare på ryggen. Etter en stund går du over på armer, nakke, rumpe, lår, legger og føtter. Hele kroppen, med unntak av penis, skal behandles. Så husk å snu ham rundt på ryggen også.

Begynne å kysse ham på slutten av massasjen, gjerne over hele kroppen. Men det er ikke lov til å gjøre noe mer på dette stadiet. Fortell ham at det er du som bestemmer.

Den virkelige desserten
Den virkelige desserten dreier seg selvfølgelig om penisen. I boken Hot Sex kommer den kjente sex-eksperten Tracy Cox med følgende 3-trinns oppskrift, som garantert vi doble mannens nytelse:

Trinn 1: Hold roten av penis med en hånd, og ta et tak lenger opp med den andre hånden. Start nederst og la hånden gni oppover med en spiralliknende bevegelse, som en korketrekker. Hold på i noen minutter.

Trinn 2: Nå bør penis være erigert (hvis ikke forstett litt til). Åpne venstrehånden slik at tommelen og de andre fingrene danner en L. Legg hånden under testiklene hans slik at de hviler på L-en. Tommelen skal være til høyre og de andre fingrene til venstre. Løft testiklene ved å løfte opp hånden din litt.

Den andre hånden legger du på oppå penis med håndflaten ned. Penis skal peke oppover. Pekefinger og langefinger skal danne en V. Plasser penis mellom disse fingrene. Bruk olje og beveg hånden opp mot magen. Bevegelsen skal kun gjøres oppover, så når du har nådd toppen av penisholdet, begynner du på nytt igjen. Du kan også massere fremsiden av penis underveis ved å brette fingrene litt rundt penis.

Det kan hende at det allerede er for sent, men dersom han har mer å gå på kan du gi ham den ultimate behandlingen.

Det ultimate knepet
Hold en håndflate på hver side av penis, og fold hendene rundt. Fortsett å bruke olje eller glidemiddel og beveg hendene i en halvsirkel opp og ned. Hold såpass hardt at det dannes et vakuum inni de foldede hendene.

Bruker du nok fukt vil denne bevegelsen simulere et samleie, og i følge Tracy Cox mener mange menn at denne teknikken er like bra som et samleie.

Det kan hende at dere denne gangen ikke kan gå løs på et samleie. For etter trinn-3 er det jo sjanser for at mannen allerede har kommet. Men det er kanskje greitt denne gangen - for denne kvelden var jo hans kveld?

Avslutt med et lett kyss på kinnet og si: ”Vær så god, kjære!”

Trenger du flere lidenskapelige tips? Her er noen!

Kilde: www.kvinneguiden.no

 

Mozon.no, 27.04.2006