Selger "profft" strutsekostyme

- Det har bare vært brukt én gang tidligere.

Dette er muligens din eneste sjanse til å ri på en struts. Foto: Finn.no
Dette er muligens din eneste sjanse til å ri på en struts. Foto: Finn.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er mannen bak Danielsen's underholdning, Roy-Axel Danielsen, som nå forsøker å kvitte seg med et strutsekostyme på markedsplassen Finn.no.

Danielsen avvikler firmaet og ønsker derfor å kvitte seg med strutsekostymet, som tidligere har vært brukt på et kjøpesenter. Han vedgår at interessen så langt har vært laber.

- Det er ingen som har vært interessert. Jeg innser at det nok er en ganske liten gruppe mennesker som kan være interessert, men jeg prøver nå i alle fall å kvitte meg med det, sier Danielsen.

Han mener "walk in illusion"-kostymer av denne typen er spesielt morsomme fordi det ser ut som om man sitter på ryggen til strutsen.

Det geniale med kostymet er at det ser ut som om man sitter oppå strutsen, mener selgeren. Foto: Privat
Det geniale med kostymet er at det ser ut som om man sitter oppå strutsen, mener selgeren. Foto: Privat Vis mer

Til annonsen


- Minst 20.000 kroner fra USA

Prisen skal det etter sigende ikke være noe å si på.

- Jeg har kjøpt kostymet fra India. Jeg betalte vel en 6.000-7.000 kroner for det der, men skal du bestille noe sånt fra USA, må du fort opp i 20.000-30.000 kroner, sier Danielsen.

Men til tross for at kostymet vekker oppsikt, har det bare vært brukt én gang.

Jeg har hatt en del ulike oppdrag på kjøpesentre, men akkurat dette kostymet blir litt flaut å bære fordi du ikke kan gjemme deg bak en maske, forklarer Danielsen.

Kostymet kan imidlertid bli et morsomt innslag på temafest eller et utdrikningslag. Dersom Danielsen får solgt kostymet, kan det hende det kommer mer. Mannen har både en dinosaurdrakt og et kyllingkostyme han også ønsker å bli kvitt.

>>>Ikke gjør dette på Finn

Du finner "alt" på Finn

Finn.no er Norges største markedsplass på nett og derfor et sted svært mange nordmenn er innom én eller flere ganger i uken.

Markedsplassen har også blitt et populært sted for mer humoristiske innslag. I vår skrev vi om den svært ærlige bilselgeren som solgte en 7-seters drittbil på Finn.

Vi har også omtalt Fredrik (29) som skrev til tyven som hadde brutt seg inn i bilen hans

Humoristiske annonser på Finn er ikke ulovlig, men alle annonser som legges ut på Finn Torget, går gjennom en manuell kontroll hvor noen sjekker innholdet.

- Nå og da dukker det opp noen ganske morsomme annonser, har Nina Brekke, administrerende direktør i Finn Torget, tidligere uttalt til DinSide.

Det er imidlertid ikke alt som passerer kontrollen.

- Eksempler på ting det er ulovlig å annonsere på FINN torget, er svartebørsprodukter, våpen, alkohol og dyr som det ikke er lov å ha i Norge. FINN torget skal være en tjeneste for alt fra tiåringer til bestemor på åtti, sier Brekke.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!