<strong>Illustrasjonsfoto:</strong> colourbox.com  Foto: Foto: colourbox.com
Illustrasjonsfoto: colourbox.com Foto: Foto: colourbox.com Vis mer

Selger livet sitt på eBay

Ian Usher (44) har lagt ut hele livet sitt for salg.

Publisert
Sist oppdatert

Da det 12 år lange eksteskapet endte i skilsmisse bestemte den 44-årige briten Ian Usher seg for å starte med blanke ark - bokstavelig talt.

Usher, som har tilbragt de siste årene i byen Perth i Australia, har like god lagt ut livet sitt for salg på nettauksjonen eBay, melder Berlingske Tidende.

Her kan du følge auksjonen.

Høystbydende kan dermed sikre seg en solid pakkeløsning bestående av mannens hus, møbler, klær, motorsykkel, jetski, jacuzzi, venner og jobb (inkludert to ukers prøvetid).

Auksjonen startet i går, søndag, og avsluttes 29. juni kl. 06:00 norsk tid. Så langt har 114 personer lagt inn bud, og summene som bys går over all forventning.

Les også: Ville selge barnet sitt på Ebay

Mens Usher håpet å få inn to millioner kroner, ligger det høyeste budet nå på drøyt ti millioner kroner (2, 2 millioner australske dollar).

- Alt vekker minner
Når rubbel og bit etter livet han hadde er solgt planlegger han å starte helt på nytt.

- Alt jeg har vekker minner. Når alt er borte skal jeg gå ut døren med pass og lommebok, sier Usher, som en sen kveld kom hjem og ble vitne til "noe forferdelig og sjokkerende", til BBS News.

44-åringen aner ikke hvor ferden går når han legger det gamle livet bak seg, men føler seg trygg på at det venter flere eventyr der ute.

- Jeg drar ut på flyplassen og spør etter det første ledige setet, går ombord, og så får vi se hvor livet fører meg, sier han.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer