<strong>Illustrasjonsfoto:</strong> Colourbox.com Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com Vis mer

Seks sexfeil menn gjør

Lei av kjedelig sex? Få en ny kickstart ved å vinke farvel til disse seks gjengangerne.

Publisert
Sist oppdatert

Et villdyr i sengen, sier du? Vel, ikke alle menn lever opp til ryktet. Men det er fullt mulig å ta grep for å rette opp de vanligste sexfeilene!

1. Sex er et kappløp. Prøv heller å utforske kvinnen og fokuser på hoftene og nederste del av magen. Lag en mental sirkel noen centimeter rundt kjønnsorganet hennes, men ikke kryss denne linjen med en gang. Bruk heller tiden på å kysse og kose utenfor linjen. På den måten vil du tenne henne og øke lysten hennes, ifølge Gloria Brame som har skrevet boken Different Loving. Hun anbefaler å gjøre sex til en oppdagelse og ikke til en destinasjon.

2. Samme tid, samme sted. Hver lørdag morgen og alltid i sengen? På tide å bli kvitt de gamle rutinene. Ta henne heller med i garasjen eller kjellerboden og bruk plassen! Eller forfør henne i baksetet av bilen. Gjør det gjerne til en ”kjappis” som har sin plass i et hvert sexliv.

Les også: En kjappis redder forholdet

<strong>Illustrasjonsfoto:</strong> Colourbox.com Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com Vis mer


3. Forutsigbart forspill. Bli enda bedre kjent med hverandre og tenk heller på det som et fettforbrennende forspill. Det vil øke dopaminnivåene hennes, som er kroppens velværehormon og letter bekymringer.

- Hun vil føle at sex handler om henne og ikke et tilfeldig behov hun må tilfredsstille, sier Pepper Schwartz ved Washington University ifølge Men’s Health.

Dette vil gi en ekstra bonus, ifølge Schwartz. Mannens svette inneholder nemlig kjemikaliet androstadienon, som dannes når kroppen bryter ned testosteron. Denne lukten tenner mange kvinner.

Les mer om lukt her

4. Sex, så TV. Les heller til henne. Det trenger ikke være erotisk lesning. Uansett hva du leser så er det en intim handling som gjør at hun må fokusere på stemmen din. Og jo mørkere røst jo bedre. Dype stemmer er tegn på høye testosteronnivåer, noe som vil øke tiltrekningen hennes.

Les også: Jenter vil ha mørk stemme

5. Alltid holde hendene. Hva med å holde henne andre steder, som nakken? Å holde hender kan selvfølgelig fungere som et afrodisiakum fordi det viser at du er knyttet til henne og at du ønsker å dele det med hele verden, men etter en stund vil det hele bare blekne.

Les mer: Elskov og kjærlighetsmidler

6. Vanlige bevegelser. Hva med å binde hendene hennes? Og la det være opp til henne å finne ut hvordan hun skal fjerne skjorten din, slipset, mansjettknappene og buksene. Dere vil le litt sammen og dyrke hverandres skarpsindighet. Og enten du binder henne eller hun binder deg, så vil bryte de faste rutinene. Og bonusen: Det gir en automatisk forlengelse av forspillet.

Les også: Kinky sex på moten

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer