Se fotball-VM gratis

Løsningen er enklere enn du tror: Svensk TV sender nemlig 75 prosent av de 64 kampene. Resten kan du se gratis på puben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Du må betale dyrt for å se fotball-VM i år, het det i tabloidavisene for en tid siden. Grunnen var at mesterskapet som det første er solgt til betal-TV, nærmere bestemt Canal Digital.

Se til Sverige

NRK og TV2 hadde ikke råd til å betale for senderettighetene. NRK sender kun åpningskampen pluss en av semifinalene. TV2 sender den andre semifinalen samt finalen.

image: Se fotball-VM gratis

Ifølge Forbrukerrapporten er svensk TV redningen:

 • SVT 1 og 2 sender 21 kamper
 • TV4 sender 22 kamper

  Disse kanalene kan svært mange nordmenn se. Grunnen er at SVT og TV4 er med i de fleste kabelselskapenes grunnpakker, deriblant hos Telenor Avidi, som mange borettslag tilbyr sine beboere. Har du ikke TV4, kan du bestille kanalen ekstra hos mange kabelselskaper.

  Resten av kampene vises i Sverige av Canal Digital. Her på berget viser betal-kanalen alle kampene unntatt de fire som NRK og TV2 viser. Du kan kun betale for å se alle kampene.

  Ekstra

  Et abonnement hos Canal Digital innebærer at du må binde deg for ett år. Du kan slippe med en bindingstid på seks måneder, men da må du investere i et digitalt parabolanlegg til 3.000 kroner.

  Totalprisen blir uansett skyhøy dersom du ikke allerede er abonnent.

  - Den digitale teknologien gjør at du får en del unike ekstratilbud, blant annet muligheten til å se kampene fra seks ulike kameravinkler. Og ser du alle kampene, blir prisen per kamp under 10 kroner, sier markedsdirektør Andreas Røkke i Canal Digital Norge.

  Vis meg hva fotball-VM koster hos Canal Digital

  Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!