Satser på nakne VM-damer

VM-sex, fotballstress og samlivstips popper opp under fotball-VM. Mens andre satser på halvnakne jenter i fotballklær for å trekke lesere. Les de beste VM-agurkene her:

Det er vel bare å innrømme det med en gang: Fotball-VM får det til å krible i tabloidfingrene til oss journalister.

For det finnes ingen grenser for hva slags saker som kan få en liten fotballvinkel nå under VM i Tyskland. Som for eksempel denne saken: Redd forholdet under fotball-VM.

Livsfarlig fotball
Flere saker fokuserer også på supporternes helserisiko under fotballfesten. For potetgull, øl og peanøtter i fire uker til ende, er ikke bare småtterier for en i utgangspunktet utrent supporterkropp.

Bryggerier og potetgullprodusenter gnir seg derimot i hendenenår det svenske landslaget spiller. Carlsberg regner med en vekst i ølsalget på ti prosent, mens den svenske ølgiganten Spendrup knapt klarer å dekke etterspørselen etter ølbokser i butikkene.

Sexyball
Sex-leverandøren Beate Uhse forsøkte seg på en spansk en, da de lanserte VM-vibratorer med navn fra kjente fotballstjerner tidligere i år.Men advokatene til spillere som Ballack og Kahn fikk satt en stopper for moroa.

En spansk en er også strategien til danske Ekstrabladet som blant annet frister med bilder av en svært lettkledd spansk skjønnhet under tittelen "dagens VM-frækkert". Hver dag legger avisen ut nye billedserier med nakenmodeller i de forskjellige landenes supporterutstyr, her er det bare å følge med.

Vi har selvfølgelig også tips til damer som begynner å bli grådig lei offside og frispark, og heller kunne tenke seg litt halloi under dyna fremfor å glane på skjermen.

Og er du allerede møkk lei alt som har med fotball, tyskland og VM å gjøre? Da finnes det håp for deg også. Her er listen over de beste fotballfrie områdene i Europa:

 

Mozon.no, 21.06.2006