Samle lånene hos ACC Bank?

Det kan være gode penger å spare ved å samle smålånene dine i ett stort lån. Men pass på at du velger de billigste leverandørene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hei! Jeg fikk et tilbud fra ACC Bank i går. Det frister ja...

Jeg betaler vanligvis ca 4700 kroner i månedsavdrag tilsammen for 3 forskjellige lån. Og ca 7300 kroner en mnd pr. kvartal når Lånekassen skal ha sitt.

Er det da veldig dumt å samle alle lånene i et nytt lån, betale alle de 4 lånene med det ene lånet, og heller betale på det ene?

Iflg litt regning skal jeg spare 1500-2000 kroner i mnd, og 4000-4500 en mnd pr. kvartal... Det hjelper for en 24-åring med ca 22000 i bruttolønn pr. mnd i fastjobb... Og ofte er i litt pengeknipe...

Jeg vet at endesummen blir en god del høyere enn lånesummen, men det blir den jo uansett bank....

Så når jeg vil ha ekstra penger å rutte med, og ikke kan få noe sikkerhet, vil ikke f.eks. ACC Bank da være et godt alternativ...?

Håper på snarlig svar :-)
På forhånd takk!

Hilsen en "fattig" ung mann

Dr. Krone:

Hei, du skriver ikke noe om hvilken rente denne kredittinstitusjonen tilbyr, men jeg tipper at den er ganske høy.

Sjekk alltid rentebetingelsene - den effektive renten - nøye, og velg den leverandøren som gir deg de beste vilkårene.

Uansett, ditt studielån vil høyst sannsynlig ha en mye lavere rente - det betyr at det absolutt ikke er noen god ide å legge studielånet inn under en annen låntype....studielånet har også noen andre fordeler enn andre lånetyper.

Vanlige boliglån får du nå til effektiv rente på mellom 7 og 7,5 prosent. Vær oppmerksom på det i forhold til renten du får tilbudt fra ACC Bank.

Mvh.

Dr.Krone

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!