Så mye/lite settes rentene ned

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Rentenedsettelser
BankRentenedsettelser
DnBBoliglånskunder med best sikkerhet har fått opp mot 1,6 prosentpoengs reduksjon. De med billån, forbrukslån, lån under 500.000 kroner og dårlig sikkerhet har fått redusert lånene med 0,9 prosentpoeng.
NordeaInntill 1,5 prosentpoeng. Men individuell prissetting i forhold til kundeforholdet. Noen kunder har med andre ord ikke fått 1,5 prosentpoeng - men det er ikke mulig å få en konkret oversikt.
Gjensidige NorInntill 1,55 prosentpoengs reduksjon for de beste kundene. De som ikke er totalkunder, har forbrukslån eller lån under 500.000 kroner har fått 1,2 prosentpoengs reduksjon. Banken kan ikke gi noen oversikt over hvordan det forholder seg for kunder med billån.
Fokus BankLangt de fleste har ifølge banken fått redusert lånerentene sine med 1,5 prosentpoeng. Unntaket er kunder som har misligholdt lån, eller de som har hatt et lån som av en eller annen grunn ligger under prislisten.
Skandiabanken.noBanken differensierer ikke. Alle produkter og kunder skal ifølge banken ha fått redusert renten med 1,5 prosentpoeng.Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!