Romjula er kinotid!

Kinobesøk i romjula er en sikker vinner. Ulempen er at det ofte er vanskelig å få billett til akkurat den filmen du har lyst til se. Løsningen er å forhåndsbestilling. Men hvilke filmer er det som kommer?

Romjula er og blir en klassisk kinotid. Etter et par dager med fet julemat er det nemlig på høy tid å komme seg ut av godstolen. De fleste av oss orker imidlertid ikke å gå så langt, og setter oss rett i kinosetet med fanget fullt av snop og popkorn. Hvis vi får billetter da.

Husk at de aller fleste kinoene holder stengt lille julaften, julaften og første juledag. Når forestillingene starter opp igjen 2. juledag er derfor pågangen stor, og det kan være en trist opplevelse å møte opp til utsolgte forestillinger med ungene på slep.

Løsningen er å bestille kinobilletten på forhånd.

Forhåndsbestilling

Vi har sett på rutinene hos kinoene i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Tromsø, og alle tilbyr deg forhåndsbestilling av kinobillettene via telefon.

  • Oslo Kinematografer: To dagers forsalg, og du kan ringe 820 30 000 for automatisk tjeneste, eller 820 30 001 for manuell bestilling. Billettene må hentes senest 40 minutter før forestillingen begynner.
  • Bergen Kino: To dagers forsalg, og du kan ringe 820 00 082 for automatisk tjeneste, eller 820 50 005 for manuell bestilling. Billettene må hentes senest 30 minutter før forestillingen begynner.
  • Tromsø Kino: To dagers forsalg, og du kan ringe 820 00 115 for automatisk bestilling. Billettene må hentes senest 30 minutter før forestillingen begynner.
  • Stavanger Kino: Bestilling og filminformasjon på telefonnummer 51 50 70 30. Hver klar over at antallet billetter som kan forhåndsbestilles er begrenset i Stavanger. Ring nå! Billettene må hentes senest 40 minutter før forestillingen.
  • Trondheim Kino: En dags forhåndsbestilling, og telefonnummeret er 73 52 15 53. Billettene må hentes senest 1 time før forestillingen begynner.
Vil du se en oversikt over premierefilmene som slippes 2. juledag, og hvilke tre filmer vi tror blir romjulas kassasuksesser, kan du trykke på lenken øverst til høyre i artikkelen.