Rødtopper har mest sex

Rødhårede jenter har flere partnere og oftere sex enn andre jenter. - Undersøkelsen bekrefter myten om fyrrige rødtopper, mener sexologen.

Det er mulig at blonde piker har mest moro, men rødhårede har mest underholdning under dyna. Det viser en undersøkelse som er gjennomført av den tyske sexologen Werner Habermehl.

Han har samlet inn informasjon om sexlivet til flere hundre tyske kvinner, og sammenliknet informasjonen med hårfargen til kvinnene. Og konklusjonen er klar:

- Naturlig rødhårede kvinner har et langt mer aktivt sex-liv enn kvinner med en annen hårfarge. De rødhårede kvinnene har flere forskjellige partnere enn andre, og har sex oftere enn gjennomsnittet.

- Denne undersøkelsen bekrefter derfor myten om de fyrrige rødtoppene, sier Habermehl til nyhetsportalen Ananova.

Fargen betyr sex
Sexologen mener også at kvinner med andre hårfarger, gir helt bestemte signaler dersom de farger håret rødt.

- Selv kvinner i et fast forhold, gir et bestemt signal dersom de farger håret rødt. Det er et tegn på at de er på jakt etter en bedre partner, advarer Habermehl.

Les også: Velger bort bimboen

Henger på greiner
Rødt hår og fregner er derimot ikke like stas for gutta. En undersøkelse med amerikanske studenter viser at bare 2 prosent av kvinnene syntes at rødhårede menn var seksuelt tiltrekkende. I følge de kvinnelige studentene var drømmemannen fortsatt høy og mørk med brune øyne.

(Kilde: Ekstrabladet)

 

Mozon.no, 17.08.2006