Ring, ring ved eggløsning

Prøver du å bli gravid? Da kan dette være noe for deg: En mobiltelefon som ringer for å gi beskjed om at du er i den mest fruktbare fasen av menstruasjonssyklusen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mobiltelefoner kan etter hvert brukes til så mangt, men at den kan fortelle deg nøyaktig når du har eggløsning, høres for godt ut til å være sant. Men, neida, den nye mobiltelefonen er tilgjengelig via det japanske mobilfirmaet NTT DoCoMo, ifølge Reuters.

Ved å taste inn data om menstruasjonssyklusen, kan brukeren programmere telefonen til å ringe tre dager før eggløsning, og igjen på selve dagen.

Ønsker du å bli gravid? Her er rådene som kan gjøre det lettere:

Mobilselskapet advarer imidlertid at beregningene er basert på en gjennomsnittlig menstruasjonssyklus på 28 dager.

Men visste du at menn kan få dårligere sæd av mobilen?

Føder færre barn
Den nye mobiltelefonen har kommet på markedet etter at fruktbarhetsraten blant japanske kvinner, har falt til det laveste punktet noensinne. I 2005 får hver japanske kvinne 1.25 barn, og bekymringene om en krympet befolkning øker.

Til sammenligning hadde norske kvinner en fruktbarhetsrate på 1,83 i år 2005, i følge Statistisk sentralbyrå Samme år ble det født 56 756 barn i Norge. Oslo hadde den høyeste fruktbarheten som er målt siden 1960-tallet i 2005.

Den japanske mobiltelefonen har også andre funksjoner som gjør den attraktiv for kvinner. Den har blant annet en oppskriftsdatabase, telefonen har en pastellaktig farge og den har en knapp på siden som gjør at ringelyden som minner om eggløsningen blir mer kamuflert, slik at det høres ut som kvinnen mottar en telefon. På den måten unngår kvinnen uønsket oppmerksomhet.

Problemer med fruktbarheten? Hva med å le deg gravid?

 

Mozon.no, 01.11.2006