Ring billig med bredbånd

Bredbånd gir ikke bare rask internettilgang. Velger du rett alternativ kan du også krympe telefonregningen kraftig. Se hvem som er billigst og dyrest i klassen.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Superrask nett-tilgang gjør at bredbånd står høyt på ønskelista hos aktive nettsurfere.

Å kunne surfe døgnet rundt til et fast månedlig beløp, er selvsagt også et pluss. Men visste du at bredbåndselskapene også tilbyr billige telefonsamtaler?

Ikke alle kan være kunde

Dessverre er det ikke alle som kan bruke de ulike bredbåndstjenestene, og for å kunne ringe billig må du ha nettilgangen.

Vi har sett på tilbudene til Bredbåndsfabrikken, UPC og Telenoralternativet ADSL.

Bredbåndsfabrikken, og UPC (Chello) retter seg i første omgang mot borettslag og boligsameier. Hvorvidt du kan knytte deg til gammelmonopolisten Telenor, og deres ADSL-alternativ, er avhengig av om telefonsentralen din er klargjort for dette.

Per i dag er ADSL kun et alternativ i de største byene og tettstedene, mens resten av landet vil få gradvis dekning i løpet av de tre neste årene.

Hva ekspertene i DinSide Data mener om de ulike bredbåndstjenestene, kan du lese mer om her.

Du må ha bredbånd for å ringe

For å kunne ringe billig via UPC og Bredbåndsfabrikken, er det en forutsetning at du allerede er tilknyttet deres bredbåndstjenester. Og gammelmonopolisten Telenor fornekter seg ikke, ADSL er dessverre et dyrt alternativ.

Hva det koster å knytte seg til Bredbåndsfabrikken, UPC (Chello) og Telenor ADSL, må du trykke her, eller på lenken øverst til høyre i artikkelen for se.

For å se hvem som er billigst å ringe med, må du trykke her, eller øverst i artikkelen.

Artikkelen fortsetter under annonsen