Ride MC

Ride AS har butikker i Arendal, Bergen, Drammen, Kristiansand, Oslo, Trondheim og Ålesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

- Joda, utvalget er stort hos oss, sier selger Terje Bøe fra Ride MC i Bergen. På scooterfronten har vi Peugeot, Daelim, Sym og Benelli.

- Vår absolutte storselger er Peugeot Speedfighter 2 som kommer i tre ulike modeller. Standardmodellen koster 20.990, mens X-Race og WRC koster 22.900.

- Forskjellen på disse er stort sett design, men også litt dyrere komponenter. Alle tre er totaktsmaskiner, men X-Race og WRC har i tillegg vannavkjøling og skivebremser både foran og bak, sier Bøe.

- Peugeot Vivacity til 16.990 selge også bra. I tillegg vil jeg nevne den nye Trekker Metal X modellen til 18.990, en tøff modell som jeg har stor tro på framover.

Unge og voksne

- De unge kundene våre vet stort sett nøyaktig hvilken modell de vil ha. Dette skiller seg fra de litt eldre, som ofte er mer åpne for gode tilbud og praktiske løsninger. Den mer voksne kundegruppen lar seg for eksempel ofte friste av Elyseo til 22.990, mye på grunn av den store vindskjermen.

Kvalitet?

- Generelt vil jeg si at kvaliteten er meget bra på alle merkene vi fører, sier Bøe. Når det gjelder scootere er det for eksempel ingen ulempe at kjøretøyet er produsert i Taiwan eller Korea, scootere er noe de virkelig kan lage.

- Daelims modell S-Five er en scootermodell jeg har stor tro på. Den er svært robust, på størrelse med Peugeouts Speedfightere, og har en sterk motor. I tillegg er prisen lav. Til 14.990 er det en scooter som virkelig er å anbefale.

- I valget mellom hvilken modell du bør velge har jeg faktisk kun ett grunnleggende råd: Ikke kjøp det nest beste, men velg den modellen du virkelig vil ha, avslutter Bøe.

Daelim S-Five.
Daelim S-Five. Vis mer


Bilder av de andre modellene finner du i bildespesialen.