Rent til påske

For de fleste er det fristende å slippe møkkajobben når huset trenger en skikkelig rundvask. Men husk å sjekke prisene, du kan nemlig spare opp mot 60 prosent på å velge billigste alternativ.

[Ugjyldig objekt (NAV)]
Du kan betale deg fri for denne jobben.
Du kan betale deg fri for denne jobben. Vis mer

Du trenger ikke å flytte for å få et firma til å foreta en flyttevask. Vi har sjekket prisene på en skikkelig rundvask, og det viser seg at du må betale mer enn dobbelt så mye hos den dyreste som hos den billigste.

Påskegul

Mange oppdager hvor skittent huset er når våren og solen sniker seg inn gjennom vinduene. De gjennomsiktige vinduene er ikke lenger gjennomsiktige, og den hvite farge på veggen har blitt påskegul. Rengjøringsbyråene gjør gjerne jobben for deg, men de tar seg naturligvis også betalt.

Klikk på den øverste lenken til høyre for å sjekke de femten rengjøringsbyråene vi har vært i kontakt med. Byråer i Oslo, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Tromsø er med i oversikten.

Store prisforskjeller

Prisene for å vaske en leilighet på 100 kvadratmeter varierer fra 3.000 til 7.500 kroner.
Prisene for å få vasket et hus på 200 kvadratmeter varierer fra 6.000 til 14.000 kroner.

Det er med andre ord store prisforskjeller på vasketjenestene. Du kan spare opp mot 60 prosent på både leilighets- og husvasken.

Men på grunn av geografisk spredning av de ulike byråene, vil de reelle prisforskjellene være noe mindre.

En flyttevask inkluderer vask av alle gulv, vegger, tak, vinduer og skap.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Klikk på den nederste lenken øverst til høyre for å sjekke hva de ulike byråene tar for å gjøre vaskejobben for deg.

Kan variere

Prisene vil ofte variere etter hvor mye jobb som er nødvendig for å vaske helt rent. Vi har bedt om gjennomsnittspriser hos de vaskebyråene vi kontaktet.

Noen gjorde også oppmerksom på at en vårrengjøring kan bli litt dyrere enn en flyttevask, fordi arbeidet er litt mer komplisert når ikke møbler og interiør er flyttet.