Pristest: Reiseforsikring

Alle bør ha reiseforsikring, og aller helst en helårs-forsikring som gjelder i hele verden. I denne artikkelen gir vi deg prisene.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Tidligere denne uka ga vi deg vår utfyllende reiseforsikringsguide.

Der fortalte vi deg hvorfor du bør velge helårsforsikring framfor engangsforsikring, og hvorfor du faktisk trenger reiseforsikring.

I tillegg viste vi deg også hvorfor det kan være en kjempefordel å ha reiseforsikring via kredittkortet, i tillegg til helårsforsikringen.

I denne artikkelen gir vi deg prisene blant de største aktørene på markedet, prisene fra forsikringsselskapene får du her, mens kredittkortprisene er i denne artikkelen.

Men vil de ha deg?

Bilde: Anne Angelshaug. Foto: Tegneranne Vis mer

Tja, det kommer an på.

Enkelte selskaper, blant annet Sparebank 1 gruppen (tidligere Vår bank & forsikring), Trygg-Hansa og Aktiv 24, krever at du har flere forsikringer i samme selskap.

Det betyr altså at du må ha enten bil, innbo, villa eller hytteforsikring i samme selskap, for å få tegnet reiseforsikring.

Alle forsikringene i samme selskap?

Har du samlet flere forsikringer i samme selskap får du normalt også en "totalkunderabatt".

Vi i DinSide er ikke overbegeistret for slike betingelser og "honnøravtaler". De gjør det nemlig enda mer tungvint for deg som kunde å se hva du faktisk betaler for de enkelte tjenestene.

Selv om du får en liten prosentvis reduksjon på forsikringspremien, er vår oppfatning at du vil kunne få enda gunstigere priser ved å shoppe rundt hos de ulike selskapene.

Med i organisasjon?

Er du fagorganisert, eller med i en annen organisasjon? Da bør du kontrollere om medlemsskapet gir deg rabatt på forsikringen.

Prisene finner du ved å trykke på lenkene øverst til høyre i artikkelen.