Priser

Det er bare OLC som er en ren nettbutikk i vår sammenligning, de andre selger både via nettet og i sine butikker, mens Spaceworld på Stovner senteret ikke har noen nettbutikk overhodet.

Vår erfaring er at det er vanskelig å sammenligne prisene på spillerne. Hovedgrunnen er at butikkene sjelden selger de samme spillerne. De aller fleste selger sine "egne" merkevarer.

Vårt råd er at du kjøper din DVD-spiller i en vanlig butikk, der vil du normalt få langt bedre veiledning og informasjon om de enkelte spillernes fordeler og ulemper. Ikke minst gjelder det deg som allerede har en dolby pro-logic forsterker fra før. (se hovedartikkel)

Problemet er ofte å avgjøre hva som er selgerskryt, og hva som er fakta.

Og her er selvfølgelig Internett et viktig redskap. Akers Mic har forøvrig gode informasjonssider om hva DVD er, og hva du bør tenke på før du kjøper.

Thomson spilleren får du både hos Follo radio og TV Service, og hos Spaceworld på Stovner selger. Også Kiss 1302 finner du hos OLC og Spaceworld.

Ser du kun på pris, er det Kiss 1302 hos OLC som kommer best ut til 3198.- hos OLC. Vær imidlertid klar over at flere har rapportert om problemer med filmen "Matrix", på Kiss-spilleren. I følge daglig leder i Spaceworld på Stovner, Thor Benny Bøe, har spilleren en tendens til å hoppe over enkelte kapitler. Det er selvfølgelig et lite heldig trekk... I følge Bøe er det imidlertid bare konstatert problemer med Matrix-filmen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kiss-testen

Vi ville derfor ha valgt en annen spiller.

Mer informasjon om problemfilmen Matrix, kan du finne her!

Vil du derimot ha en annen sonefri Thomson DVD-spiller, vil du spare hele 1200 kroner på å kjøpe den hos Spaceword på Stovner, istedet for hos Follo radio og TV-service. Det er jo absolutt verdt å ta med seg.

Priseksempler på DVD-spillere
 Akers MicFollo Radio og TV Service FABA Hifi-klubbenOLC-VaremagasinSpaceworld - Stovner senter
Spiller: *Thomson DTH 2000Grundig GDV 110Metz DE-71 Kiss 1302Kiss 1302
Sone: *Sone 2 EuropaSone 2 EuropaSone 2 EuropaSonefriSonefri
Pris: *4998.-4998.-3.998,-3198,- 3498
       
Spiller: Yamaha DVD-S795 Thomson DTH 2000*NAD T-550*Thomson DTH 2000
Sone: SonefriSonefri*Sone 2 Europa*Sonefri
Innebygget Dolby Digital dekoder: JaNei*Ja*Nei
Pris: 6990.- 5998.-*4.498.- 4798.-
Samlet inn fra butikkenes nettsider, eller via telefon 7/12-199


Her finner du butikkene:

Faba på nett!

OLC varemagasin

Akers Mic

Follo radio og TV senter

Hifi-klubben

Prøv også et søk på VIking Computer