Press ølprisene ned

DinSide vil nå gi ølelskere over hele landet en løpende oppdatert guide over hvor det er billigst øl. For å få til dette, trenger vi din hjelp.

<center>Målet med Øldesken er å presse utestedene til å sette ned ølprisene.
Målet med Øldesken er å presse utestedene til å sette ned ølprisene.Vis mer

Det er ingen hemmelighet at utestedenes avanser på alkoholvarer er skyhøye. Av og til er vi faktisk villige til å betale mye for en hipp ramme rundt pilsen.

Mest for penga

Prisen spiller likevel en avgjørende rolle for de fleste av oss. Hvor får du egentlig mest for penga?

Tanken bak Ølbørsen er å gi deg et bilde av prisene i byen du er i.

Å samle inn prisene fra alle landets skjenkesteder er imidlertid en stor oppgave, og vi trenger derfor din hjelp.

Trykk her for å registrere deg som ølrapportør.

Har du allerede registrert deg kan du logge inn her.

Trykk her for å se de foreløpige resultatene. Oversikten oppdateres automatisk hvert 20 minutt. Det kan derfor ta litt tid før dine priser vises.

Bli ølrapportør

I første omgang vil Ølbørsen være en ren nettjeneste, der du kan finne ut hvor du finner den billigste halvliteren og rapportere priser selv. Som ølrapportør vil du få din egen rapporteringsside.

Dersom ”ditt” utested allerede er registrert i vår database, er det bare å fylle inn korrekt ølpris. Som rapportør har du også mulighet til selv å legge inn serveringssteder vi ikke har i basen.

Vi har allerede lagt inn flere utesteder fra blant annet Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim, men det er du som bestemmer hvilke steder som skal være med i Ølbørsen. Finner du ikke ditt sted, kan du altså legge det inn selv.

Press ølprisene ned

Blir enda bedre

De fleste av oss har opplevd å komme til en ukjent by, for så å bli sittende på byens dyreste utested. Da er det ekstra irriterende når du i ettertid får vite at byens billigste og mest populære bar faktisk viste seg å ligge rett rundt hjørnet.

Med DinSides Ølbørs unngår du slike fatale nybegynnerfeil.

Ølbørsen vil om kort tid også bli tilgjengelig via SMS, og ølprisene vil være tilgjengelige også når du ikke sitter ved datamaskinen.

Trykk her for å registrere deg som ølrapportør.

Enkelt

På registreringssiden registrerer du navn, e-postadresse, brukernavn og passord.

Etter å ha gjort dette vil du få en bekreftelses e-post, som inneholder brukernavnet og passordet du har valgt, pluss en lenke til din egen rapporteringsside. Deretter er det bare å legge inn de utestedene du vil og rapportere prisene. Du finner mer informasjon på selve rapporteringssiden.

God øljakt:-)