Praktisk i hjemmet

Noen foretrekker å gi brudeparet en praktisk gave som kan minne dem om hverdagen som venter.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Oppvaskmaskin, vaskemaskin, ny kjøkkeninnredning eller kjøkkenmaskin. Foreldre velger ofte å gi brudeparet en praktisk gave. Og føler du for å gi en gave i de øvre prisklasser, er det kanskje ikke så dumt å velge en gave som duger til mer enn bare pynt.

Til kjøkkenbordet

Fra Villeroy & Boch. Påleggsfat: 329 kr. Tekanne 795 kr. Kaffekanne: 795 kr.
Fra Villeroy & Boch. Påleggsfat: 329 kr. Tekanne 795 kr. Kaffekanne: 795 kr. Vis mer

Men en praktisk gave trenger slett ikke koste skjorta. Et servise, for eksempel, kan være eksklusivt og stilig, eller det kan være av den mer praktiske sorten. Uansett dyrt eller ikke, ingen kan nekte for at dette er en gave som det blir bruk for.

På bildet ser du et friskt servise fra Villeroy og Boch. Dette passer vel inn på lyse sommerdager? Er det for dyrt, finnes det uttallige andre serviser å velge mellom. For eksempel er serviset fra Høganæs (se nederste bilde) et populært, praktisk og relativt rimelig alternativ.

Myke gaver

I alle prisklasser
I alle prisklasser Vis mer

I Trend-avdelingen på Glassmagasinet forteller ekspeditrisen at håndklær og sengetøy er populære gjengangere på brudeparenes gavebord.

Sengetøy og håndklær får du i alle prisklasser. Men det passer seg kanskje ikke å gi frynsete billig-håndklær hvis du først skal satse på de myke pakkene?

Fancy til kjøkkenet

Kanne fra Høganæs koster 259 kr.
Kanne fra Høganæs koster 259 kr. Vis mer

Til kjøkkenet finnes det mange fine maskiner og fancy utstyr til glede både for gjest (du) og vert (brudeparet). Vi nevner blender (drinkemikser), som koster fra 700 til 2.000 kroner. Fonduegryte, som koster fra 400 til 1.300 kroner, og dyre kniver er også fine gaver.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les mer om de fancy gavene til kjøkkenet her.