Pikant feriedagbok finansierer ny ferie

Britiske studenter selger feriedagboken for å finansiere ny heisatur.

Publisert
Sist oppdatert

Seks blakke britiske studenter hadde en så bra ferietur til Ibiza i sommer at de vil tilbake.

Denne gangen planlegger de å ta med seg mer enn 60 pund (i underkant av 700 kroner, red. anm.) i lommepenger, skriver den britiske nettavisen the Sun.

Tjen penger på ferien din

De har selvfølgelig en plan. Selv om det skorter på finansene, er det ingen ting i veien med studentenes kreativitet. Eller sjarm, skal vi tro feriedagboken.

Sladder - uten sladd?

Jentene henges ut med bilder i dagboken, mens guttene skjuler sin identitet. <i>Faksimile fra www.ibizadiary.com</i>
Jentene henges ut med bilder i dagboken, mens guttene skjuler sin identitet. Faksimile fra www.ibizadiary.com Vis mer


Plan A, som besto i å selge seg selv på eBay og vaske biler for å skaffe nok penger slo ikke an. Men studentene har selvfølgelig en Plan B på lager:

Guttenes intime betroelser, som ifølge de seks skal være både ærlig og vovet, og inneholde pikante detaljer, kan kjøpes for et pund, eller cirka 11 kroner.

De seks Essex-guttene (område nordøst for London med et heller frynsete moralsk rykte) er alle 22 år gamle. I tillegg til detaljerte beskrivelser fra feriefestingen skal dagboken også gi tips om "hvordan kapre dame på stranden" eller "bli kvitt hodepinen fra helvete".

Tjen penger på bloggen din

Positiv feedback

Gjengens leder, kun kjent ved fornavnet Danny, sier til the Sun at de har solgt mer enn 200 kopier av dagboken i løpet av kort tid.

For bare ett pund mottar du mer enn 6.000 ærlige og grafiske ordFra ibizadiary.com


- Dette skyldes nok bredden i hva vår dagbok kan tilby, og måten vi kommuniserer dette til våre lesere. Bilder av jentene vi pulte hjelper nok også, legger han til og avslutter med følgende USP:

- Det er ikke som en jentedagbok, men fortsatt veldig personlig, og den avslører alt vi gjorde, ting en egentlig ikke vil at folk skal få vite om - spesielt familielegen.

Dagboken koster ett pund, og kan kjøpes på www.ibizadiary.com

Aktuelt:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer