Pensumbøker: Kjøp brukt eller bestill fra utlandet!

Brukt er godt nytt: Lei av å betale 4-500 kroner for hver pensumbok? Du kan skaffe deg billigere pensumlitteratur på flere måter:

De aller fleste studenter er klar over muligheten av å kjøpe pensumbøkene brukt, men også her er det slik at mange lar være å gjøre det. Det du sparer på å kjøpe brukte bøker må være verdt bryet! Sjekk alle oppslagstavler du kan komme over, snakk med andre studenter, les avisannonser, ring rundt, vær aktiv! Mange selger bøkene til halv pris av ny pris, og da sparer du fort flere tusen kroner.

Du kan også besøke nettstedet www.campus.no - som er en nettbokhandel for studenter. Der finner du foruten nye bøker også tidsskrifter og kompendier. Du finner også pensumlistene til 24 norske universiteter og høyskoler, og et auksjonsmarked for brukte pensumbøker (i samarbeid med DinSide Auksjon). Sparefaktoren er høy på dette nettstedet!

Overraskende mange snakker daglig om netthandel og nettbutikker – for så å gå i den lokale studentbokhandelen for å handle pensumbøker til ågerpris. Har du tenkt på at mye av pensumlitteraturen er på engelsk? Bokprisene i England og USA er mye lavere enn her i landet, og Posten tar ikke tollgebyr for bøker fra utlandet. Bestill derfor bøkene fra nettbokhandler! Utvalget på pensumbøker er overraskende bra og leveringstida er vanligvis kort. Pengene du sparer kan du bruke på andre ting.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les vår artikkel om de beste nettbokhandlene.

På nettstedet www.zoom.no finner du andre utenlandske nettbokhandler.