Penistykkelsen viktigst

I følge en ny undersøkelse er tykkelsen på penis viktigere enn lengden for kvinner.

Penistykkelsen viktigst
I følge en ny undersøkelse er tykkelsen på penis viktigere enn lengden for kvinner.

Har størrelsen på penis betydning for kvinnens seksuelle tilfredsstillelse? Det har en gruppe amerikanske forskere sett nærmere på. Forskerne brukte 50 kvinnelige universitetsstudenter med aktivt sexliv i sin undersøkelse.

Bakgrunnen for forskningen var at de berømte forskerne Masters og Johnson for mange år siden fastslo at størrelsen på penis ikke kan ha noen særlig fysiologisk betydning for kvinnens seksuelle tilfredsstillelse. Masters og Johnson begrunnet dette med at kvinnens vagina tar form etter mannens penis , og derfor vil en penis av enhver størrelse medføre tilstrekkelig tilfredsstillelse av kvinnen skriver

Ikke enige med forskerne

Utkommet av den nye undersøkelsen viser imidlertid at de 50 studinene ikke er enige med Masters og Johnsons konklusjon. Det viste seg at de fleste kvinnene i undersøkelsen mente at penisstørrelsen ikke var uvesentlig, men at tykkelsen på penis var viktigere enn lengden.

Forskerne skriver også i rapporten om muligheten for at penisstørrelsen kan ha psykisk effekt på kvinner. En tykkere penis kan gi kvinnene en større følelse av å bli fylt opp under samleie enn en tynn penis gjør.

Silje Stavik 15.11.01 mozon.no