Penis-strekk skal gi større stake

Flere tusen norske menn har kjøpt en mekanisk innretning som lover å strekke penis tre centimeter på fire måneder. Penis-ekspert Ken Purvis mener metoden har noe for seg.

Nesten tre centimeter. Det er løftet til det danske firmaet Dana Medic som selger penisforlengeren Jes-Extender over internett.

For to tusen kroner kan du få apparatet tilsendt i posten og strekke penis til den lengden du ønsker.

- Den gjennomsnittlige veksten er på 2,8 centimeter om du bruker verktøyet hver dag i fire måneder, påstår Jes Bech Müller ved Dana Medic.

Fullt mulig
- Det er fullt mulig å forlenge penis på denne måten, men det krever en ekstremt stor dose tålmodighet. Om du klarer å gå med denne innretningen på penis mange timer hver dag i flere måneder kan du se frem til noen ekstra centimetre og millimetre.

- Innretningen er jo heller ikke spesielt diskret og vanskelig å bruke under klærne til hverdags om du ikke vil gå på jobben i fotsid frakk. Vi kan godt kalle dette en fattigmanns-løsning på penisoperasjon som vil gå mye raskere, men også koster mye mer penger, forklarer Ken Purvis ved Andrologisk Senter i Oslo.

Han mener denne typen mekaniske penisforlengere følger et prinsipp som kan brukes på alle kroppsdeler som vil gi etter for press eller strekk over tid. Men han advarer mot fristelsen til å stramme skruene noen omdreininger for mye.

- Ved riktig bruk er en slik penisforlenger ikke farlig. Men det finnes en risiko for skader på vevet om du blir for utålmodig.

Tykkere og lengre
Den mekaniske penisforlengeren er satt sammen av plastringer, metallstenger og skruer som festes mellom penisroten og penishodet. Med skruene kan du stille inn presset på penishodet til opptil 1,5 kilo.

Apparatet som mest av alt minner om et gammelt torturinstrument, er i følge Dana Medic også testet etter vitenskapelige kriterier. Testene som ble gjennomført på 18 menn viser at penislengden økte med to millimeter hver uke og at det ikke ser ut til å være noen bivirkninger av behandlingen.

Androlog Steven Arvher ved Karolinska Universitetssykehus stiller seg åpen til effekten av Jes-Extender. Han tester nå et mekanisk penisforlenger på en av sine pasienter og antar at behandlingen kan gjøre penis både lengre og tykkere over tid.

- De vitenskapelige undersøkelsene som er gjort på det produktet vi bruker, viser at penisforlengeren fungerer.

- Vi snakker om noen ekstra centimeter både i slapp og erigert tilstand, men dette er ikke en engangsbehandling. Penisforlengeren må brukes i seks til ni timer hver eneste dag, forteller Arver til den svenske avisen Aftonbladet.

Stiv pris
Daglig leder Jes Bech Müller ved Dana Medic vil ikke oppgi noen presise salgstall. Men han forteller at Jes-Extender er solgt i titusener av eksemplarer over de siste ti årene. Og nordmenn som er misfornøyde med penisstørrelsen, er blant Müllers aller ivrigste kunder.

Med en stykkpris på 2.000 kroner, betyr det at penisforlengeren er god butikk for det danske foretaket.

- Jeg har forståelsen for at kombinasjonen penisforlenger og internett kan lyde useriøst. Derfor er vi ekstra påpasselige med å tilby et skikkelig produkt med god support og rådgivning til kundene våre.

- Vårt beste argument for kritiske kunder er at vi har solgt dette produktet i ti år nå. Det er mulig å tjene penger på humbug ved internettsalg, men da overlever du heller ikke lenge i bransjen.

- Ta for eksempel slaget av piller som skal gi større penis. Det gikk en liten stund, men nå er denne bløffen over fordi det ikke finnes flere idioter å selge til, forteller Müller til Mozon.

FORUM: Min var på 18.7 cm., nå er den 20.7 cm. Jeg gir meg ikke før den blir 22 cm., skriver Mozon-leser.

Mozon.no, 05.04.2005