Paranoia-kalkis

De siste dagers terrorfrykt er etter vår mening betydelig overdrevet, og til dels et resultat av kløktig propagandajobbing fra Pentagon.

Antagelig er det psykisk ustabile personer, og tanketomme tullinger som er det største problemet. I tråd med folkets tilsynelatende terrorparanoia, presenterer vi likevel noen gode grunner for at terroristene faktisk er ute etter deg.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


Du har nok bedt om det

Bilde: Anne Angelshaug.
Bilde: Anne Angelshaug. Vis mer

For tiden ransaker mange seg selv og sine omgivelser, og funderer over alle de gode grunnene til at Bin Laden skulle velge nettopp oss som det neste offer.

Og vi har vel alle våre grunner til frykt. Antakelig har Bin Laden fulgt nettopp oss med argusblikk i en god stund, og det er bare spørsmål om tid før vi blir angrepet.

Vi har samlet en god del tenkelige grunner til at det neste terrorangrepet skulle ramme nettopp deg eller dine omgivelser i vår paranoiakalkulator.

Men husk – selv om du kan svare nei på samtlige spørsmål, er det slett ikke sikkert at du skal føle deg trygg.

Et ubetenksomt ord som du antagelig har glemt for lenge siden, kan en eller annen gang ha falt i svært dårlig jord, og du bør tenke deg godt om før du åpner posten.