Øyvind: Perlefornøyd

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oppsummering:
De 13 første dagene testet Øyvind Herbalife-slankepulver. Pulveret erstattet frokost og lunsj, men han spiste vanlig sunn middag. Fra og med dag 14 har Øyvind gått over til å spise vanlig sunn mat.

Startvekt var 92 kg, i uke fire veier Øyvind 85,5 kg. Total vektreduksjon på 6,5 kg. Målsetning = 80 kg.

Dagbok

Den siste uka har matmessig vært litt tung, og for første gang på nesten en måned skeiet jeg ut med en 250 grams cheeseburger, masse pommes frites og fet burgerdressing.

Det var noe annet enn fisk med kokte poteter og grønnsaker til.

Litt må man uansett unne seg, og stort sett har jeg også vært flink til å begrense meg foran matfatet.

Spørsmål eller kommentarer? Send meg en e-post!

Mat

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Å spise vanlig til frokost og lunsj er aldri noe problem, jeg har ikke pleid å spise noe særlig ved de måltidene uansett. Det er det å begrense seg ved middagen, og ikke minst å unngå kveldskosen som tar på mest.

Det går derfor mye i epler og gulerøtter om kvelden.

Det går likevel bedre enn forventet, men jeg begynner nå å bli lei av kyllingfileter og ris. Får prøve å variere litt mer framover.

Ellers var jeg perlefornøyd med dagens veiing, en nedgang på 2,6 kg fra forrige uke var egentlig litt uventet, og 6,5 kilo totalt gir motivasjon til å henge med litt lenger.

Denne ukes mål blir egentlig å holde vekta jeg er på nå, det er liten vits i å gå fortere ned - da går jeg bare rett opp igjen.

Det største savnet nå er potetgull. Har aldri lagt merke til hvor mange reklamefilmer det er for chips på TVen før nå. Eier de ikke skam?

Øyvind.