Oralsex bra for graviditet

Svelg litt sæd og du blir lettere gravid. Dessuten er du bedre beskyttet mot svangerskapsforgiftning.

Oralsex bra for graviditet

Svelg litt sæd og du blir lettere gravid. Dessuten er du bedre beskyttet mot svangerskapsforgiftning.
Oralsex kan medføre at kvinnene lettere blir gravid og unngår svangerskapsforgiftning. Sæd er bra for kvinnens immunforsvar. Årsaken er at sæd inneholder en vekstfaktor som gjør at kvinnens immunsystem sædcellene i stedet for å avstøte dem.

Australske forskere mener de har funnet bevis for at jevn sædtilførsel, særlig gjennom munnen, er gunstig for graviditet. Kvinnen blir lettere gravid og unngår oftere svangerskapskomplikasjoner. Det er mindre risiko for at kroppen hennes oppfatter fosteret som fremmed. Svangerskapsforgiftning har trolig immunologiske årsaker.

- Immuncellene vil si vi kjenner den karen der, vi tillater at svangerskapet fortsetter , sier professor Gustaaf Dekker, Universitetet i Adelaide. Bladet New Scientist skriver at professor Dekker sammenlignet 41 gravide kvinner som hadde svangerskapsforgiftning med 44 som var gravide uten komplikasjoner. Resultatet viser at 82 prosent av de som ikke hadde fått svangeskapsforgiftning, praktiserte fellatio, mot bare 44 prosent i den andre gruppen. Den beskyttende virkningen var størst dersom kvinnen svelget sæden.

- Når jeg snakker med kvinner som tidligere har hatt problemer med å bære barnet fram til et fullgått svangerskap, forteller jeg dem at sæd er bra, dere bør vurdere oralsex, sier Dekker.

HH, mozon.no 07.02.2002