Nytt mobilabonnement fra Telenor

Telenor har lansert et nytt, nettbasert mobilabonnement, djuice allstars. Det slår de fleste av selskapets andre abonnementer på pris, men hva med de virkelige konkurrentene?


djuice, paraplyen for Telenors ungdomsabonnementer, lanserte forrige uke et nytt webbasert mobilabonnement, djuice allstar. Telenor lover lav månedspris, lave ringepriser og billige tekst- og bildemeldinger for nysatsningen.

Vi har kjørt djuice allstar gjennom vår mobilkalkulator, og tallenes klare tale viser at abonnementet kommer best ut av alle Telenor- og djuiceabonnementene for en rekke tilfeldig valgte ringemønster.

Men hvordan ligger det an i forhold til konkurrentene?

Med en håndfull tilfeldig valgte ringemønster havnet djuice allstars på alt fra 2.-25. plass i vår oversikt. Trykk her for å komme til priseksempler for tre ringemønster: Storbruker, normalbruker og kontantkort-kunden.

En ting er imidlertid hva våre fiktive ringemønster viser - din virkelighet kan være en helt annen. Siden det aller viktigste for deg er hvordan telefonabonnementene kommer ut for ditt ringemønster, kan du selv gå inn og sjekke dette i vår mobilkalkulator.

Trykk her for å komme til DinSides mobilkalkulator, og se hvilket abonnement som er billigst for deg.

For ungdom

Det nye abonnementet kan både bestilles og betjenes via djuices nettsider, djuice.no. Her finnes også en rekke tilleggstjenester som ringelyder, logoer og spill.

- djuice allstar er først og fremst et tilbud til unge mennesker som ønsker å administrere abonnementet sitt selv på internett, sier Jon Erik Haug, leder for mobil i privatmarked i Telenor.

- Ved å åpne for et abonnement som den enkelte kan bestille og administrere selv, kan vi nå tilby en total pakke med djuice-tilbud som er konkurransedyktig både på pris og innhold, legger han til.

djuice allstar koster 29 kroner i måneden, som inkluderer 50 SMS. Abonnementet inkluderer også tilbudet "happy friday" som som gir gratis MMS hver fredag.


Telenor har nå fire djuiceabonnement; djuice kontant, djuice magnum (der 100 SMS er inkludert) og djuice nonstop (med fri bruk av SMS og MMS), i tillegg til det nye djuice allstar.