Nytt: Helse på DinSide

Norges største forbrukernettsted har nå lansert en ny redaksjon, DinSide Helse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra onsdag 22. august kan du som leser DinSide finne informasjon om nok et viktig og spennende fagområde: DinSide lanserer nyheten DinSide Helse.

- DinSide er stolte over at vi i dag kan tilby våre lesere en gratis og omfattende dekning av temaene reise, motor, data, personlig økonomi, jobb og bolig. Og i dag blir vi enda nyttigere. Med lanseringen av vår nye helseredaksjon kan leserne også få med seg tips, råd og siste nytt om temaer som vekt og kosthold, sex og samliv, trening og alternativ medisin, sier Karoline Brubæk, redaktør i DinSide.no.

Fra Mozon til DinSide Helse

DinSide Helse har til nå eksistert som nettstedet Mozon.no, et av Norges største informasjonssteder på internett innen helse.

image: Nytt: Helse på DinSide


- Vi fortsetter samme nyhetsfokus når vi nå går over til å bli DinSide Helse, sier Karoline Steenbuch, fungerende fagredaktør for helse i DinSide.

Både DinSide og Mozon har arbeidet sammen i Aller Internett over lengre tid. Nå tar Mozon imidlertid skrittet inn i DinSide-verdenen, og blir en av DinSides fagredaksjoner.

- For å utvikle oss som Norges største og viktigste forbrukernettsted, er det også viktig at vi satser på helse, sier Petter Danbolt, ansvarlig redaktør og administrerende direktør i utgiverselskapet Aller Internett.

I tillegg til nyheter vil du på DinSide Helse finne nyttige verktøy, råd om hvordan du kan få bedre helse og etterhvert også tester av ulike helseprodukter.

  • Finn din BMI

  • Finn din liv-hofte ratio

  • Aller Internett eier også Lommelegen - et ledende nettsted innen sitt fagfelt som tilbyr helseinformasjon og helsetjenester. Lommelegen består av flere tusen artikler om sykdommer og tilstander. I tillegg kan lesere stille spørsmål til et legepanel, bestående av et tredvetalls leger med ulike spesialiteter.

    Vil du abonnerer på nyhetsbrev fra DinSide Helse, og annet stoff fra DinSide? Trykk her.