Ny råbillig IP-aktør

Etableringen i IP-telefonimarkedet har på ingen måte stoppet opp. Denne uken lanserte JustIP seg i 15 land samtidig, med priser som absolutt vekker interesse i Norge.


Er du av typen som bruker fasttelefonen til de gode, lange samtalene, har du denne uken fått en ny og billig IP- leverandør.

Lanseringen av selskapet JustIT i 15 land denne uken ble omtalt av vår søsterredaksjon Digi.no, som et nytt prosjekt fra en mann som har gründet en del selskaper gjennom tidene: Frode van der Laak, daglig leder og største aksjonær.

Lav risiko

Men selv om selskapet er både nytt og billig, har det ikke latt seg friste til å ta forhåndsbetalt fra sine kunder, slik flere av konkurrentene innenfor IP-telefoni gjør.

Med standardinnstillingene i vår telefonkalkulator, har JustIP én konkurrent som er billigere, nemlig Onecall, med abonnementet Year. Dette abonnementet forutsetter imidlertid at du betaler etableringssummen og fastleddet for et helt år, til sammen 1.440 kroner, på forskudd.

Dermed kommer JustIP ut som det billigste alternativet uten forhåndsbetaling i vår kalkulator, og burde være av interesse for noen og enhver.

For godstolen

For noen av ringemønstrene vi har testet ut i vår telefonkalkulator, faller Just IP desidert billigst ut, med abonnementet Antra. Abonnementet blir billigst for arbeidsaktive telefonbrukere av den litt gammeldagse typen, som helst ikke ringer til mobilnettet, men gjerne setter seg i godstolen om kvelden for å snakke dypt og lenge med en likesinnet - gjerne i 7 minutter eller mer.

Det er Antras oppstartavgifter på 27 øre per samtale og minuttpris på åtte øre som favoriserer de lange samtalene. Minuttprisene for samtaler til mobilnett på over en krone, gjør at abonnementet ikke blir det mest prisgunstige for folk som bruker mobilnettet. Konkurrentenes minuttpriser ligger nemlig godt under kronen.

Vil du se hvordan JustIP kommer ut med DITT ringemønster? Trykk her, og beregn med vår telefonkalkulator!