Ny norsk rabattnettside

Gir deg fra 30 til 90 prosent rabatt, og bedre tid på å bestemme deg.

Crazyday.no er e ny norsk utfordrer i kampen om rabattjegerne. Foto: Crazyday.no
Crazyday.no er e ny norsk utfordrer i kampen om rabattjegerne. Foto: Crazyday.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rabattnettsider der du kan gjøre en god deal brer om seg. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg med en e-postadresse, og gode tilbud fra din by kommer i innboksen din hver dag. Rabattene varierer fra 30 til 90 prosent.

Vi har tidligere skrevet om Groupon My City Deal, som er den største i Norge av denne type nettsider. Groupon MyCityDeal er et globalt konsept som finnes i 44 land. Det har også kommet en norsk versjon av Let's Deal, som opprinnelig er et svensk konsept.

I tillegg har det dukket opp enda ny utfordrer som heter Crazyday.no.

Det er et norsk selskap som står bak sistnevnte, og selv om konseptet er det samme - at du melder deg på en mailingliste og får gode deals i innboksen - skiller Crazyday seg litt fra konkurrentene.

Langtidstilbud

- I tillegg til dagens deal, som ligger ute i 24 timer, og der du garantert får minst 60 prosent rabatt, har vi noe vi kaller Basaren. Dette er en slags markedsplass der du finner en rekke deals fast over perioder fra fire uker til opptil et år, og rabatten er på 30-50 prosent, forklarer Roy Moss, gründeren bak Crazyday.

- Det betyr det at det blir et større spekter å velge mellom, og du trenger ikke bestemme deg der og da, hvis tilbudet ligger i Basaren, sier Moss.

Crazyday skal hovedsakelig dele Basaren opp i følgende kategorier: Restauranter og caféer, velvære/skjønnhet, aktiviteter, reiser/opplevelser, butikker og events (for eksempel konserter og festivaler). Når DinSide sjekker, kan vi for eksempel bestille et salsakurs til 300 kroner (40 prosent rabatt). Kursene begynner enten i juli eller i september.

En annen deal er at du kan kjøpe en snakcspakke fra kioskene til Oslo Kino der du får popcorn, to brus og en smågodtboks til 99 kroner (31 prosents rabatt). Denne dealen er gyldig til 15. august, så skal du på kino i sommer er kanskje dette noe?

De ovennevnte er to eksempler på foreløpige seks dealer som ligger i Basaren under Oslo, og dealene som ligger her har altså har en varighet på fra fire uker til et år. I tillegg skiftes dagens crazy deal ut hver dag. Her er det altså minst 60 prosent rabatt.

I Basaren ligger tilbudene lenge, slik at du ikke trenger å stresse med å slå til. Foto: Crazyday.no
I Basaren ligger tilbudene lenge, slik at du ikke trenger å stresse med å slå til. Foto: Crazyday.no Vis merKommer snart flere steder

Crazyday for Oslo ble lansert 10. mai, og i løpet av sommeren vil også versjoner for Bergen og Trondheim lanseres.

- Vi har leverandører som dekker hele landet. De som ikke bor i Oslo kan melde seg på listene til de andre destinasjonene, og hvis vi får nok interesserte, åpnes disse også, sier Moss.

På listen står blant annet Bodø, Drammen, Skedsmo, Vestfold og Mjøsbyene.

Verv og tjen

I likhet med de andre rabattnettsidene oppfordrer også Crazyday deg til å verve venner. For hver venn du verver får du 5 kroner på din Crazyday-konto. Hvis vennen din kjøper en deal, får du 100 kroner.