Informasjonssjef Johnny Anderson med Skandiabankens nye mobilbank. Foto: Skandiabanken
Informasjonssjef Johnny Anderson med Skandiabankens nye mobilbank. Foto: Skandiabanken Vis mer

Ny mobilbank fra Skandiabanken

Mobilbankene får stadig flere funksjoner og finesser.

Skandiabanken har lansert en ny mobilbank hvor brukerne får tilpasset skjermvisning, valgfrie innloggingsmetoder og enkle menyer. Banken skriver i en pressemelding at de har jobbet med å gjøre mobilbanken lett tilgjengelig også for dem uten dyre surfemobiler.

Også for "vanlig" mobil

– Vi har jobbet for å gjøre mobilbanken lett tilgjengelig og å gjøre banktjenestene enklere å bruke for alle som er på farten. Det skal ikke være slik at man blir tvunget til å kjøpe de dyreste mobilene for å kunne ha god tilgang til banken via mobilen, sier informasjonssjef i Skandiabanken Johnny Anderson.

Adresse til bruk fra mobil leser: https://m.skandiabanken.no

Mobilbanken skal gjenkjenne hvilken mobiltelefon som blir brukt, og automatisk velge det grensesnittet som passer best. Det er likevel mulig å justere dette manuelt dersom kunden ikke er fornøyd med den versjonen mobilen automatisk velger.

Skjermbilde av Skandiabankens nye mobilbank.  Foto: Skandiabanken
Skjermbilde av Skandiabankens nye mobilbank. Foto: Skandiabanken Vis mer


Kan brukes med iPad

– I tillegg kan du bruke mobilbanken med iPad, noe som er et fint pluss å ta med seg for de surfe-frelste, sier Johnny Anderson.

Han forteller at Skandiabankens ulike metoder for innlogging gjør at du kan bruke nettbanken også med iPad, fordi du ikke logge inn med BankID slik en del andre nettbanker krever.

- Både mobilbanken og den vanlige nettbanken vår fungerer på iPad fordi du ikke trenger å bruke BankIDs miniprogram, som er den løsningen som ikke fungerer med iPad, sier Anderson.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Problemet har tidligere vært omtalt på DinSide:
>>>Trøbbel med nettbank på iPad

I stedet kan du logge inn ved BankID på mobil eller motta engangspassord via sms.

- Den vanlige nettbanken fungerer bra på iPad, men vi har mottatt tilbakemeldinger fra mange som synes mobilbanken fungere best fordi den lastes ekstremt fort og har et enkelt, brukervennlig grensesnitt, sier Anderson.

Mer bank på mobil:
Bankene satser på iPhone
Sparebank 1-applikasjonen
Disse tilbyr Bank-ID på mobil
DnB NOR tilpasser seg Apple-folket