Ny britisk kleskjede til Oslo

Norske forbrukere får stadig flere butikker å velge mellom når de skal fylle opp klesskapet. Sist ut er den britiske kjeden Principles.

Fredag 4. mai åpnet den britiske kleskjeden Principles sin første butikk i Norge, nærmere bestemt Akersgata 33, i et 3-i-1 komplek sammen med Oasis og den britiske skobutikken Shoe Studio.

Shoe Studio er også en nykommer - og fører merker som Nine West, Bertie og Pied a Terre, som nok er velkjente navn for sko-entusiaster.

Akersgata, som før kun ble assosiert med den fjerde statsmakt, er fortsatt hjem for den tabloide delen av dagsavisene, men har også Bond Street-aspirasjoner.

For den jevne forbruker ligger heldigvis Principles milevis unna Bond Street på pris. For dem som har besøkt den butikken i Storbritannia kan nok prisene likevel virke litt stive. Vi sjekket prislappene, og fant ut at vi stort sett kunne gange med to, legge til en null, og trekke fra hundre kroner.

Principles skal vestover

Ny britisk kleskjede til Oslo


Knut Ringstad i Knut Ringstad AS som har rettighetene til Principles i Norge sier at han planlegger å åpne en 10-12 Principles-butikker i Norge på sikt.

- Den neste Principles-butikken åpner i Bergen i juli, sier han til DinSide.no.

I tillegg ser firmaet etter de rette lokalene i Stavanger og Tromsø.

Han røper også at kjeden Warehouse står for tur. Denne ligger omtrent i samme prissjikt som Principles, hvilket vil si i det midtre prissjiktet. Åpninger er planlagt både i Lille Grensen i Oslo og i Bergen sentrum i løpet av året.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Principles er en del av Mosaic Group, sammen med blant annet Oasis, Warehouse, Karen Millen, Shoe Studio, Coast og Whistles.