Nutrilett: Erik

Ved starten veide jeg 115,2 kg på vekten hjemme. Etter en uke på omtrent bare pulver er nå vekten nede i 109,8 kg. Det må sies å være en god start. Spørsmål? Send meg en mail!

Halvparten av vekttapet er nok bare vann og sukker, men jeg håper og tror at jeg nå er i gang med reell fettforbrenning.

Noen av pulvermåltidene er erstattet med Nutrilett-bar. Siden en slik har en kalorimengde tilsvarende to poser, er det det den har erstattet.

Smak

Merkelig nok smaker ikke pulveret verre nå enn da jeg startet. Jeg har til tider vært litt slapp, men det er først og fremst om kvelden.

En teori er at kroppen holder seg våken om dagen så jeg kan lete etter mat, men når kvelden kommer blir den skuffet og gir opp.

Jeg har også kjøpt en pose med Snacks-røtter som er små ferdigskrelte gulrøtter. De er selvfølgelig mye dyrere enn vanlige gulrøtter, men jeg syns det er viktig at de er lettere tilgjengelige enn andre fristelser. De er uansett ingen utgiftspost av betydning.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Fra og med i dag torsdag skal jeg spise en normalt sunn middag og fortsette med pulveret for de andre måltidene i en uke til.

Den store utfordringen blir å begrense mengdene.