<B>SPILL PÅ ALLE SPILLENE:</B> Norsk Tippings spill-app er ikke bare for Lotto-spillere. Den kan brukes blant annet til til vanlig fotballtipping, Extra og joker
SPILL PÅ ALLE SPILLENE: Norsk Tippings spill-app er ikke bare for Lotto-spillere. Den kan brukes blant annet til til vanlig fotballtipping, Extra og jokerVis mer

Norsk Tipping har landet på iPhone

Tipping har sannsynligvis aldri vært enklere - eller mer mobilt.

Det har tatt sin tid, men Norsk Tipping har omsider klart å innfinne seg i Apples forjette App Store. Det skyldes nok først og fremst at det hamarbaserte tippeselskapet har benyttet seg av eksterne sikkerhetsløsninger, mens de nå har klart å samle alt under samme paraply.

Det vil si, nesten alt.

To apper er nødvendig

Appen er gratis, men du er også nødt til å laste ned Buypass-appen for å kunne levere/betale for nye spill. Via Buypass kan du dessuten tilbakeføre penger (for eksempel gevinster).

"Spill"-menyen lar deg levere alt fra Lotto og Ekstra, til Joker, Oddsbomben, Langoddsen og vanlig tippekupong, men vær oppmerksom på at du ikke får gjort dette fra selve appen. Du blir videresendt til Safari-nettleseren, og det er her selve spillet fylles ut og sendes inn. Det skyldes sannsynligvis begrensninger fra Apples side (det finnes ingen poker-apper eller andre pengespill i App Store).

ELEGANT: Under "Mine spill" får du oversikt over aktive spill, i tillegg til å kunne se hvor lenge det er igjen av f.eks. femukerskuponger.
ELEGANT: Under "Mine spill" får du oversikt over aktive spill, i tillegg til å kunne se hvor lenge det er igjen av f.eks. femukerskuponger. Vis mer

Til tross for at en altså må forholde seg både til appen og til nettleseren er integreringen så å si sømløs, og så lenge du husker din firesifrede Buypass-pinkode tar det deg sekunder å få
levert en lottorekke, eller å levere enn gardert tippekupong.

Vekslingen mellom Norsk Tipping-appen og Buypass skjer automatisk, og du blir umiddelbart sendt fram og tilbake mellom appene hvis du for eksempel må logge deg inn.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Varsler ved scoring

Langoddsen er ekstra elegant. Du kan blant annet legge inn inn såkalt push-varsling for kamper du har spilt på, eller kamper du ikke har spilt på for den saks skyld, og du får dessuten full resultatservice for alle dagens kamper. En kan også sjekke eldre trekninger for for eksempel Lotto eller Joker.

Saldoen din er alltid synlig så lenge du logget på, og på "Min side" finner du spillekortnummeret ditt, og mulighet for å gå direkte til "minibanken". Det er bare et annet navn på Buypass-funksjonaliteten, hvor du overfører penger til og fra spillekontoen din.

Du kan se skjermbilder fra Norsk Tippings app under. Vi har naturligvis sladdet alle Lotto-rekkene våre, vi vil helst ikke dele med andre når vi endelig vinner.

Norsk Tippings kan lastes ned her (iTunes-lenke).

ELEGANT: Under "Mine spill" får du oversikt over aktive spill, i tillegg til å kunne se hvor lenge det er igjen av f.eks. femukerskuponger.