Norges laveste telefonipriser!

Tellerskrittgrossisten Telegate tilbyr nå også privatkunder å delta i deres innkjøpssamarbeid. Det gir landets rimeligste innenlandspriser for telefoni - når man ikke tar hensyn til konkurrentenes rabattprogrammer.

Aldri hørt om Telegate? Sannsynligvis er det fordi selskapet hittil har solgt billig telefoni til bedrifter, ikke til forbrukere.

Telegate har imidlertid inngått et samarbeid med CoShopper, der målet er å skaffe deg og meg billigst mulige tellerskritt. I en pressemelding lover de to inntil 25 prosent rimeligere telefoni. Men i forhold til hva?

Storkundemakt til forbrukeren

- Gjennom det vi kaller Coshopper Telepool skal våre privatkunder få omtrent de samme pris-fordeler som kun større bedrifter har. Vi bytter hele tiden leverandør, avhengig av hvem som gir oss den beste prisen, sier adm. direktør i Telegate, Albert Aasbø jr. til DinSide.

Ifølge Aasbø skal prisene ligge 10 til 15 bprosent under gjennomsnittet av det de andre aktørene tilbyr.

Ingen forpliktelser

Aasbø understreker at det å tegne seg som kunde overhodet ikke medfører noen forpliktelser.

- Vi skal ikke installere noe hjemme hos våre kunder, de kan glemme alt som heter prefiks og de kan si opp avtalen når som helst. Vi gjør hele jobben - det eneste kunden skal gjøre er å ringe!, sier han. I tillegg er det mulig for kunder å "overstyre" alle samtaler ved å selv taste inn ønsket prefiks.

Foreløpig tilbyr selskapene bare billig telefoni fra fasttelefon. Tilbud på samtaler fra mobiltelefoni kommer senere.

Ser bra ut, men sjekk selv!

I utgangspunktet ser det ut til at kunder virkelig får lavere priser hos CoShopper og Telegate. Det viser sammenligningene i eksemplene over (kun samtaler fra fasttelefon på kveldstid)

Men det finnes like mange forbruksmønstre som antall telefonkunder i Norge. Rabattprogrammene til Telenor, Telia og enkelte av de andre leverandørene gjør at mange allikevel vil komme billigst ut med disse.

Den beste måten DU kan finne ut hva som lønner seg for deg, er å bruke våre unike telefonkalkulatorer som i løpet av sekunder gir deg svaret som de færreste av oss orker å regne ut selv. Noen få tastetrykk er nok:

Telefonkalkulatoren

Surfekalkulatoren

Mobiltelefonkalkulatoren