Norges beste valutabank

DnB NOR er kåret som Norges beste valutabank. I en tidligere pristest fra DinSide var banken imidlertid dyrest.

Publisert
Sist oppdatert

Ifølge en pressemelding fra DnB NOR, er banken nettopp blitt kåret til den beste valutabanken i Norge.

DnB NOR dyrest i valutapristest

Vil være stor

Det er finansmagasinet Global Finance som har stått for evalueringen. I 82 land og regioner har magasinet bedt representanter for ulike sektorer av finansbransjen om å velge de beste bankene.

Kriteriene for utvelgelse var transaksjonsvolum, markedsandeler, internasjonal dekning, kundeservice, konkurransedyktige priser og bruk av innovativ teknologi.

DnB NOR er best på valuta. <I>Illustrasjon: Per Ervland</i>
DnB NOR er best på valuta. Illustrasjon: Per Ervland Vis mer


- DnB NOR Markets er nok en gang kåret til beste valutabank i Norge, og det er i seg selv et absolutt krav for den virksomheten vi driver, sier divisjonsdirektør Jørn Pedersen i en pressemelding.

- Vårt mål er å ta en posisjon på nordisk basis. I takt med at vi styrker posisjonen i Sverige, bør dette etter hvert bli mulig, sier han.

Det koster å være best

Tore Dyrdahl, informasjonssjef i DnB NOR, er ikke klar over hvor mange norske banker som har vært med i kåringen.

Hva med konkurransedyktige priser? I sommer testet vi prisene på valutaveksling, og der kom ikke DnB NOR spesielt godt ut i forhold til en rekke andre større norske banker.

- Nei, dette går mest på den profesjonelle faglige dyktigheten til banken, sier Dyrdahl til DinSide.

Han forklarer at det er kåret 82 vinnere, men er ikke klar over hvor mange valutabanker som totalt sett har deltatt i kåringen til Global Finance.

Valuta i rommet

Verdensvinneren

Prisvinnerne vil bli presentert i den kommende utgaven for januar 2008 av Global Finance, og prisen overrekkes vinnerne i Washington i forbindelse med Verdensbankens møte i oktober kommende år. Beste bank globalt og samtidig for Vest-Europa, ble Deutsche Bank.

Kilde, deler av artikkelen: Pressemelding fra DnB NOR.

Mer om bank & finans:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer