Noe for enhver lommebok

Vi sjekket ut hva du kan få for en rimelig penge. Og det viser seg at mulighetene er mange hvis du legger 6000 kroner på bordet.

Vi sjekket noen av tilbudene som finnes i butikkene i Oslo-området, men av kjeder som har butikker over store deler av landet. Dette var de beste tilbudene de hadde for øyeblikket

Mye lyd for pengene

Du bør legge litt penger når du først skal kjøpe deg et hjemmekinoanlegg. På denne måten vil du få mye mer lyd for pengene, enn hvis du kjøper et lite minianlegg.

Elkjøp satt sammen en pakke med Yamaha Reciever RDS og Radionette Høyttalerpakke. Denne pakken som er fungerer bra til hjemmekino koster 5.490 kroner. Du får da en rabatt på 3000 kroner i forhold til enkeltprisene.

Noe for enhver lommebok

Hi-Fi Klubben tilbyr Boston DT-6000, en ferdig sammensatt hjemmekinopakke. Denne koster 5998 kroner og inneholder alt du trenger for å få gromlyd i stua.

Spaceworld har også en ferdig hjemmekino pakke. Denne består av en JVC RX6000 reciever og Dantax høyttalerpakke. Denne koster nå 5998 kroner.

Dette er bare eksempler på hva som finnes av produkter på markedet i dag. Vi anbefaler ikke disse pakkene framfor noen andre, men vi ønsker å vise at du trenger ikke blakke deg fullstendig for å få litt bedre lyd til tv’en. Hvis du går med et drøm om å få deg en hjemmekino bør du ta en prat med en selger som kan råde deg til hva nettopp du bør kjøpe, gitt dine preferanser over pris, kvalitet, romstørrelse og interiørkrav.

Artikkelen fortsetter under annonsen