Nettprat: Sexleketøy

Har du noen spørsmål om bruk av erotiske leketøy? Vår ekspert Kjersti Antonsen fra Kondomeriet svarte leserne på direkten i dag.

Seksualrådgiver Kjersti Antonsen (27) er Kondomeriets talskvinne i spørsmål som omfatter trender og utvikling i kvinner og menns seksualitet. Antonsen gir råd, veiledning og informasjon om hvordan nordmenn kan øke nytelsen og opplevelsen i seksuallivet.

Har du noen spørsmål om sexleketøy? Da kan du spørre eksperten om råd fra klokken 10.00 til 11.00 her på vårt medlemsområde Mozon Gull.

Bli medlem
Meld deg inn i Mozon Gull og spør akupunktøren direkte på nettet. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Antonsen svare jevnlig på spørsmål fra leserne om erotiske leketøy og andre liknende tema, og har du et annet helseproblem kan vi hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Blant ekspertene finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

 

Mozon.no, 14.10.2005