Nettprat: Mer energi i vinter!

Lurer du på hva du kan gjøre for å få mer energi i høstmørket? Lege Bernt Rognlien svarer direkte på dine spørsmål fra klokken 14.00 i dag.

Akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien er en av mange eksperter som svarer på spørsmål i Mozons medlemstjeneste.

Rognlien er faglig leder ved Balderklinikken i Oslo og er spesielt kjent for sine kunnskaper om alternativ helse og forskjellige naturmedisiner. I dag svarer han på alle spørsmål om hvordan det er mulig å få energien tilbake og unngå høstdepresjonen.

Bli medlem
Meld deg inn i Mozon Gull og still dine spørsmål direkte til ekspertene. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Rognlien svare jevnlig på spørsmål fra leserne om en lang rekke tema, og har du et annet helseproblem kan vi hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Blant ekspertene finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

 

Mozon.no, 08.11.2005