Nettprat med migrenekspert

Stopper migrenen hvis jeg spiser annerledes? Er migrene arvelig? Tine Poole er migrenespesialist og svarer leserne i dag kl 10.00. Du kan sende inn spørsmål fra kl.08.00

Anne Christine (Tine) Poole er allmennlege, med spesiell interesse for hodepine og migrene. Hun startet Sjølyst Medisinske Senter i 1996, og etablerte i 1997 landets første private tverrfaglige senter for utredning og behandling av hodepine som en del av senteret Migreneklinikken.

Her kan du stille spørsmål

Poole er aktiv både klinisk og forskingsmessig innenfor hodepine, hun har skrevet flere artikler og de senere år hatt en omfattende undervisnings- og foredragsvirksomhet.

Hun har sittet i HCPC (Haedache Care for Practicing Clinicians) internasjonalt siden 1999 og senere etablert HCPC Norge. Formålet med denne gruppen er å bidra til bedre forståelse og kunnskapsformidling av hodepine og migrene i Norge. HCPC har bidratt til dokumentarfilmen ”Bare vondt i hodet…” der Tine Poole medvirker både som migrenepasient under anfall og som lege.

Hun har for øvrig bidratt til å skrive Romadeklarasjonen av 10 juni 2005- en deklarasjon om mål for migrenebehandlingen I Europa de neste 5 år, vært fjernsynslege i NRK Frokost TV i 2003/2004, og er fast svarlege på www.lommelegen.no

 

Mozon.no, 05.05.2006