Nettprat: Krangling og sex

Har du spørsmål om krangling og sex? Sexolog Elsa Almås svarer leserne klokken 15-16 i dag.

Elsa Almås er en av landets fremste sexologer og stiller jevnlig til nettprat her på Mozon. I dag svarer hun direkte på dine spørsmål om krangling og sex på vårt medlemsområde Mozon Gull.

Elsa er spesialist i klinisk psykologi og var med på å stifte Norsk Forening for Klinisk Sexologi. Hun er også medlem av Adferdsmedisinsk Selskap og The Harry Benjamin Society.

Sexolog-ekteparet Elsa Almås og Esben Esther Pirelli Benestad har i en årrekke representert det sexologiske fagmiljøet i Norge. Elsa Almås er kjent for mange lesere gjennom sine artikler og råd om psykologi og seksualitet i medier som Dagbladet, Cupido, Vi Menn og Mozon.no.

Bli medlem
Meld deg inn i Mozon Gull og still dine spørsmål direkte til sexologen. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Almås svare jevnlig på spørsmål fra leserne om sex og samliv, og har du et annet helseproblem kan vi hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Blant ekspertene finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

 

Mozon, 11.04.2006