Nettprat: Kjønn og tiltrekning

Har du noen spørsmål om kjønn og tiltrekning? Vår ekspert Esben Esther Pirelli Benestad svarer direkte på lesernes spørsmål fra klokken 14.00 i dag.

Esben Esther er landets mest populære kvinne og mann i samme kropp. Hin har legeutdanning fra Universitetet i Oslo og er blant annet styremedlem i Norsk Forening for Klinisk Sexologi.

Sexolog-ekteparet Elsa Almås og Esben Esther Pirelli Benestad har i en årrekke representert det sexologiske fagmiljøet i Norge. På Mozon svarer Esben Esther på alt som har med sex- og samlivsspørsmål å gjøre.

Har du spørsmål om homofili, kjønn og tiltrekning mellom mennesker? Spør sexologen direkte på Mozon i dag.

Bli medlem
Meld deg inn i Mozon Gull og snakk direkte med våre eksperter på nettet. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Esben Esther svare jevnlig på spørsmål fra leserne om alle slags tema innen sex og samliv, og har du et annet helseproblem kan vi hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Blant ekspertene finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

 

Mozon.no, 07.10.2005