Nettprat direkte: Muskler og ledd

Har du noen spørsmål om muskler og ledd? Osteopat Linn Cathrine Øglænd svarte Mozons lesere på Mozon Gull klokken 13.00 i dag.

Linn Cathrine Øglænd er utdannet osteopat fra European School of Osteopathy i England. Hennes spesialfelt er muskel- og skjelettlidelser som er relatert til rygg, nakke, skulder, arm eller bekken. Hun har også kompetanse på nakkeslengskader og problemer med hodepine.

Har du spørsmål om muskler og ledd? Da kan du spørre eksperten om råd fra klokken 13.00 til 14.00 her på vårt medlemsområde Mozon Gull.

Bli medlem
Meld deg inn i Mozon Gull og spør akupunktøren direkte på nettet. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Øglænd svare jevnlig på spørsmål fra leserne om osteopati, og har du et annet helseproblem kan vi hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Blant ekspertene finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

 

Mozon.no, 13.10.2005