Nettprat direkte: Kvinnehelse

Har du noen spørsmål om kvinnehelse? Vår ekspert Anne Stensløkken svarte Mozons lesere på direkten i kved klokken 20.00.

Anne Stensløkken er Balderklinikkens gynekolog og ekspert på kvinneproblemer. Hun har blant annet bakgrunn fra Kvinneklinikken på Ullevål Universitetssykehus hvor hun har jobbet i fire år.

Har du spørsmål som handler om tema som underlivsplager, PMS, kvinnesykdommer eller overgangsalder? Da kan du spørre gynekologen om råd fra klokken 20.00 til 21.00 her på vårt medlemsområde Mozon Gull.

Bli medlem
Meld deg inn i Mozon Gull og snakk direkte med våre eksperter på nettet. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Stensløkken svare jevnlig på spørsmål fra leserne om alle slags tema innen kvinnehelse, og har du et annet helseproblem kan vi sikkert hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Blant ekspertene finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

 

Mozon.no, 19.09.2005