Nettprat direkte: Graviditet og fødsel

Har du noen spørsmål om bruk av akupunktur for gravide og under fødselen? Akupunktør Ole Jørgen Frydelund svarte Mozons lesere på direkten i dag.

Ole Jørgen er akupunktør ved Balderklinikken i Oslo hvor han har hatt praksis siden våren 2000. Han er utdannet ved Norsk Akupunktur Skole og har i tillegg jobbet mye med på behandlingsformen akupunktur 2000.

Ole Jørgen har kompetanse på flere områder som muskel/skjelett-problemer, allergi, infertilitet og mannlige underlivsplager. Han har også lang erfaring med bruk av akupunktur på gravide og barn.

Har du spørsmål om akupunktur til graviditet og fødsel? Da kan du spørre eksperten om råd fra klokken 14.00 til 15.00 her på vårt medlemsområde Mozon Gull.

Bli medlem
Meld deg inn i Mozon Gull og spør akupunktøren direkte på nettet. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Frydenlund svare jevnlig på spørsmål fra leserne om akupunktur, og har du et annet helseproblem kan vi hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Blant ekspertene finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

 

Mozon.no, 18.08.2005