Nettprat: De sunne fettsyrene

Har du noen spørsmål om omega-3 og andre sunne fettsyrer? Vår ekspert Dag Schiøth svarte Mozons lesere på direkten i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dag Schiøth er utdannet lege og akupunktør. Han jobber som spesiallege i miljø- og ernæringsmedisin og har vært ansatt ved Balder-Klinikken siden januar 2001.

Dag har pasienter i alle aldersgrupper med mange ulike plager. Mange pasienter ønsker en mer helhetlig vurdering av sine symptomer hvor det også er åpent for bruk av alternativ medisin. Schiøth ønsker å kombinere akupunktur og miljø-og ernæringsmedisin i sin behandling.

Har du noen spørsmål om omega-3 og andre sunne fettsyrer? Da kan du snakke direkte med vår ekspert fra klokken 11.00 til 12.00 her på vårt medlemsområde Mozon Gull.

Bli medlem
Meld deg inn i Mozon Gull og spør akupunktøren direkte på nettet. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Schiøth svare jevnlig på spørsmål fra leserne om flere områder innen alternativ medisin og ernæringsmedisin, og har du et annet helseproblem kan vi hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

I Mozons fagpanel finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

 

Mozon.no, 19.10.2005

 

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!