Nettprat: Alt om kviser

Har du noen spørsmål om kviser eller uren hud? Spør vår ekspert, hudlege Ole Fyrand på direkten i dag fra klokken 12.00.

Ole Fyrand er avdelingsoverlege ved hudavdelingen på Rikshospitalet i Oslo og Mozons ekspert på spørsmål om hud og hår. I dag svarer han direkte på dine spørsmål om kviser, eller akne som det heter på fagspråket.

Fyrands hovedinteresse er å kommunisere medisinske forhold til mennesker slik at de lettere kan forstå hudens funksjoner, og hvordan de best kan behandle og leve med sin hudsykdom.

I tillegg er han opptatt av historie - særlig middelalderen og medisinsk historie. På mange måter har han blitt hele Norges hudlege. Ole er kjent for å ha sterke meninger om alt fra lykkepiller og medmenneskelighet til kunst og kroppshår. Han er heller ikke redd for å kritisere sin egen yrkesgruppe.

Bli medlem
Meld deg inn i Mozon Gull og snakk direkte med våre eksperter på nettet. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Ole Fyrand svare jevnlig på spørsmål fra leserne om flere tema som hudpleie, hår, kviser eller rynker, og har du et annet helseproblem kan vi hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Blant ekspertene finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

 

Mozon.no, 15.11.2005