Nettprat: Akupunktur og kvinnehelse

Har du noen spørsmål om akupunktur og kvinnehelse? Vår ekspert Kari Normann svarte Mozons medlemmer på direkten i dag.

Kari Normann er akupunktør ved Balderklinikken i Oslo. I dag svarer hun direkte på spørsmål i Mozons medlemsområde Mozon Gull fra klokken 18.00 til 19.00.

Normann er utdannet sykepleier og jordmor fra Høgskolen i Bergen 1980. Hun har 20 års erfaring som sykepleier og jordmor og har også holdt mye kurs i fødselsforberedelse.

Hun behandler alle slags plager, men har mange pasienter relatert til infertilitet, graviditet/fødsel, amming og småbarn. Kari har tilleggsutdannelse som tankefeltsterapeut (Thought Field Therapy) som kan lindre/kurerer dysleksi, angst, fobier og negative følelser.

Bli medlem
Meld deg inn i Mozon Gull og snakk direkte med våre eksperter på nettet. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Kari Normann svare jevnlig på spørsmål fra leserne om flere tema som akupunktur, fertilitet, graviditet eller kvinnesykdommer, og har du et annet helseproblem kan vi hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Blant ekspertene finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

 

Mozon.no, 06.09.2005