Foto: Illustrasjonsbilde Colourbox
Foto: Illustrasjonsbilde ColourboxVis mer

Netthandel over disk

Trend: Når Elkjøp & Elprice lar deg bestille på nett og hente i butikk vil ikke de rene nettbutikkene være dårligere. Kompletts hentelager i Oslo er nå åpnet.

Den beinharde kampen om kundene gjør det stadig viktigere å utvikle konseptet slik at flere velger akkurat din butikk. Netshop har f.eks hatt hentelager i Oslo i flere år allerede, slik at kundene kan bestille varene på nettet - for så å hente dem på hentelageret.

Og nå følger altså Komplett.no etter, og åpner sitt hentelager på Vinderen i Oslo.

De rene nettbutikkene er forøvrig ikke alene om å tenke i disse banene. Også de mer tradisjonelle butikkene som Elkjøp og Elprice er blant aktørene som lar deg bestille varene på nettet og hente dem i butikken.

Hva er vitsen?

I teorien skal dette gi kundene raskere og billigere varer, ettersom man unngår dør-til-dør leveringen. (Se de store prisforskjellene i denne pristesten! - hvorvidt prisforskjellene vil bli like store framover vil vi i DinSide forøvrig holde øye med framover.)

I tillegg skal man heller ikke glemme at mange kunder føler seg mer komfortable med å dra å hente varene sine selv, for selv om det bare er lagergjengen man møter - så får man altså et ansikt å forholde seg til.

Rask levering

- Hjemme i Sandefjord har vi hatt hentelager med stor suksess i flere år allerede, og vi vurderer også andre store norske byer, sier Anton Hagberg, adm. direktør i Komplett i dagens pressemelding.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bestiller du varen før 17:00 skal du kunne hente varene dagen etter fra klokken 10:00, og bestiller du før 9:00 om morgenen skal varen være tilgjengelig etter klokken 15:00 samme dag. Kunden blir forøvrig varslet på SMS når varen er tilgjengelig, og prisen per levering er foreløpig på 39 kroner per levering.

Mer info hos Komplett.no.