Foto: Illustrasjonsbilde Colourbox
Foto: Illustrasjonsbilde Colourbox Vis mer

Netthandel over disk

Trend: Når Elkjøp & Elprice lar deg bestille på nett og hente i butikk vil ikke de rene nettbutikkene være dårligere. Kompletts hentelager i Oslo er nå åpnet.

Publisert
Sist oppdatert

Den beinharde kampen om kundene gjør det stadig viktigere å utvikle konseptet slik at flere velger akkurat din butikk. Netshop har f.eks hatt hentelager i Oslo i flere år allerede, slik at kundene kan bestille varene på nettet - for så å hente dem på hentelageret.

Og nå følger altså Komplett.no etter, og åpner sitt hentelager på Vinderen i Oslo.

De rene nettbutikkene er forøvrig ikke alene om å tenke i disse banene. Også de mer tradisjonelle butikkene som Elkjøp og Elprice er blant aktørene som lar deg bestille varene på nettet og hente dem i butikken.

Hva er vitsen?

I teorien skal dette gi kundene raskere og billigere varer, ettersom man unngår dør-til-dør leveringen. (Se de store prisforskjellene i denne pristesten! - hvorvidt prisforskjellene vil bli like store framover vil vi i DinSide forøvrig holde øye med framover.)

I tillegg skal man heller ikke glemme at mange kunder føler seg mer komfortable med å dra å hente varene sine selv, for selv om det bare er lagergjengen man møter - så får man altså et ansikt å forholde seg til.

Rask levering

- Hjemme i Sandefjord har vi hatt hentelager med stor suksess i flere år allerede, og vi vurderer også andre store norske byer, sier Anton Hagberg, adm. direktør i Komplett i dagens pressemelding.

Bestiller du varen før 17:00 skal du kunne hente varene dagen etter fra klokken 10:00, og bestiller du før 9:00 om morgenen skal varen være tilgjengelig etter klokken 15:00 samme dag. Kunden blir forøvrig varslet på SMS når varen er tilgjengelig, og prisen per levering er foreløpig på 39 kroner per levering.

Mer info hos Komplett.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer