<strong>Tre finalister, én vinner:</strong> Fra venstre Bjørn Henning Rørvik i Kmplett, Filip Elverhøy i NetonNet og Maria K. Ebbestad i Kondomeriet. Foto: Berit B. Njarga
Tre finalister, én vinner: Fra venstre Bjørn Henning Rørvik i Kmplett, Filip Elverhøy i NetonNet og Maria K. Ebbestad i Kondomeriet. Foto: Berit B. Njarga Vis mer

NetonNet er Folkets nettfavoritt

Er norske netthandleres favoritt, ifølge Postens ferske kåring.

Publisert
Sist oppdatert

Nordmenn handler mye på nett, og Posten ønsker derfor å hedre nettbutikken som nordmenn liker aller best. I dag har de kåret selveste folkets favoritt blant norske nettbutikker, hvor det var tre finalister: Komplett, Kondomeriet og NetonNet.

Det var NetonNet som stakk av med tittelen Folkets Nettfavoritt, og Country Manager Filip Elverhøy er godt fornøyd med seieren.

– At vi var blant topp tre var veldig hyggelig, og vi er veldig fornøyde med å bli Folkets Nettfavoritt, sier han til DinSide.

>> Fikk tollsjokk etter nettkjøp fra eBay

Setter kunden først

Filip Elverhøy tror nettopp det er deres kundefokus som gjør at de er godt likt blant netthandlende nordmenn.

– Vi setter kunden foran inntjening. Man må være kundevennlig, og hele tiden prøve å gjøre det bedre for dem, påpeker han.

Det er totalt 13.000 nordmenn har stemt på sin favoritt blant nettbutikkene i løpet av mars og april i år. Folk har selv kunnet foreslå og stemme frem nettbutikker, og Posten skal ha kvalitetssikret alle forslag. Dessuten har det ikke vært mulig å stemme mer enn én gang.

Og de tre finalistene pekte seg tidlig ut.

– De tre finalistene har ligget ganske tett, og det var en tydelig pall, sier Gunnar Henriksen, som er ansvarlig for netthandel i Posten, under utdelingen av prisen.

Likevel, det ble kun én vinner, selv om både Kondomeriet og Komplett og er godt fornøyde med å være blant topp tre.

– Det betyr mye å få en slik respons fra kundene, og det er kjempegøy å komme blant topp tre, selv om det selvsagt er litt surt å bli slått på målstreken av NetonNet, sier Per Anders Tveit i Komplett til DinSide.

Les også: Disse partiene vil heve 200 kroners-grensen

Brukervennlige finalister

Gunnar Henriksen mener det er flere kvaliteter ved disse tre nettbutikkene som gjør kundene fornøyd, deriblant at de gir en god kjøpsopplevelse og er aktive på kundeoppfølging.

Det er første gang Folkets Netthandelsfavoritt deles ut, som etter planen skal bli en fast pris.

Følgende nettbutikker ble dessuten stemt frem blant topp ti:

 • Batterionline
 • Blivakker
 • Coverbrands
 • Epla
 • Getinspired
 • Nelly
 • Smartguy
 • Les også: Slik avslører du de falske nettbutikkene

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer